Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimAtıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim ve Sınavları Duyurusu - 11 Kasım 2021
Zar zor girdim. 3 soru çözdüm. Sonra gruptan çıkarıldınız dedi ve attı beni sayfadan. Şimdi sınav bile gözükmüyor bende. Sadece endüstriyel gözüküyor arkadaşlar. Mesaj geldi şimdi. Ertelenmiş sınavlar
Sayın İlgili,
Endüstriyel D Sınıfı ve Kentsel D Sınıfı sınavları için portalda yaşanan teknik hatalardan dolayı erişim sorunu yaşayan kursiyerler olduğu tarafımızca da teyit edilmiştir.
Bu nedenle söz konusu sınavlar ileriki bir tarihte yapılacaktır.
Ben de ilk andan itibaren bağlantı sorunu yaşadım. Bu soruna dair ekran görüntüsü almıştım. (sınav soruları açılmadığı için) İlk soruyu görünce sayfadan ayrılmadım ama. Onun için atıldığımı düşünmüştüm ama sanırım herkesi attılar.
Bu mesajı yazarken sınavın ileri bir tarihe ertelendiği mesajı geldi.
Sayın İlgili,
Endüstriyel D Sınıfı ve Kentsel D Sınıfı sınavları için portalda yaşanan teknik hatalardan dolayı erişim sorunu yaşayan kursiyerler olduğu tarafımızca da teyit edilmiştir.
Sayın İlgili,
UE Platformu bu kadar kişiyi kaldıracak durumda değil, bu sınavın yapılması için kapasite arttırılmalı, bunun için bir süre gerekiyor, bu da 1 hafta sürer bence. Zaten kaldırmışlar Endüstriyel Sınavını.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.