Bekra kapsamı ve kimyasallar kapsamı ile ilgili.

Üyeler Görebilir
hazır beton santrali olarak bekra kapsamında mıyız veya kimyasallar kapsamında mıyız bunu nasıl ögrenebilirim ?

Üyeler Görebilir
edaa_3406Merhaba,

Hazır beton tesislerinde genellikle mazot tankları bulunmaktadır. Depolanan mazot için toplama kuralı yapmanız gerekir. Kullanılan diğer kimyasal malzemeler ise genellikle bekra kapsamına girmemektedir. Her ihtimale karşı malzeme güvenlik formu ile "Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmeliğin" ekleri ile karşılaştırma yapmak gerekir.​

Üyeler Görebilir
Olgaç SürmelihindiOlgaç bey sizden rica etsem BEKRA ile ilgili anlayacağımız şekilde biraz bahsedebilir misiniz, yeni çalışmaya başladım ve bununla ilgili işyerimizdeki çalışanlara eğitim vermem istendi yönetmeliği okuyorum ama anlamıyorum çok karışık geliyor. Cevaplarınızı inceledim oldukça bilgilisiniz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim .

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
İyi çalışmalar,
Ben,bekra konusunda danışmanlığını yaptığım tesislerin bekra yönetmeliğine girmesi nedeniyle, epeyden çalışma yaptım,telefon numaram XXXXX dür, bu telefona mail'inizi gönderirseniz ,sizlere bekra konusunda yardımcı olabilecek dokümanlar gönderebilirim,Selamlar.

Yönetici tarafından son düzenlenen: