Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazır beton tesislerinde genellikle mazot tankları bulunmaktadır. Depolanan mazot için toplama kuralı yapmanız gerekir. Kullanılan diğer kimyasal malzemeler ise genellikle bekra kapsamına girmemektedir. Her ihtimale karşı malzeme güvenlik formu ile "Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmeliğin" ekleri ile karşılaştırma yapmak gerekir.
Olgaç SürmelihindiOlgaç bey sizden rica etsem BEKRA ile ilgili anlayacağımız şekilde biraz bahsedebilir misiniz, yeni çalışmaya başladım ve bununla ilgili işyerimizdeki çalışanlara eğitim vermem istendi yönetmeliği okuyorum ama anlamıyorum çok karışık geliyor. Cevaplarınızı inceledim oldukça bilgilisiniz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim .
BEKRA için Bakanlığın yayımlamış olduğu dokümanları ve toplama kuralını incelemenizi tavsiye ederim. Takıldığınız bir durum olursa yine yardımcı oluruz.
KÜBRA TÜRELİOlgaç bey size bir sorum olacaktı Bekra Yönetmeliğinde toplam kuralında kimyasallar için aldığımız miktarı neye göre alıyoruz ? Onu bulamadım nerde geçiyor onunla ilgili açıklama rica etsem söyleyebilir misiniz?
İyi çalışmalar,
Ben,bekra konusunda danışmanlığını yaptığım tesislerin bekra yönetmeliğine girmesi nedeniyle, epeyden çalışma yaptım,telefon numaram XXXXX dür, bu telefona mail'inizi gönderirseniz ,sizlere bekra konusunda yardımcı olabilecek dokümanlar gönderebilirim,Selamlar.
Fikret ŞanTelefon numaranız tarafımca kaldırılmıştır. Elinizde ki faydalı dokümanları foruma yüklerseniz kimse sizleri rahatsız etmeden buradan alarakta yararlanabilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.