il çevre uygunluk yazısı

Üyeler Görebilir
il çevreden uygunluk yazısı gfb öncesi mi yoksa çevre izinleri aşamasındamı alınıyor

Üyeler Görebilir
doğan bey ambalaj atığı toplama ayırma lisansı alıyorsanız evet ambalaj dışındakileri alamaz, alınan lisans konusu önemli

Üyeler Görebilir
@ECK
İÇOM A GÖREVİ DEVRALDIĞIMA DAİR DİLEKÇE YAZDIKTAN SONRA HANGİ BİRİME TESLİM ETMELİYİZ BU DİLEKÇEYİ EVRAK KAYITA MI TESLİM ETMEMİZ GEREKİYOR. DEĞİLSE NEREYE TESLİM ETMELİYİM

Üyeler Görebilir
@esrayalurlar
Öncelikle forumda büyük karakter yazı almış basını gidiyor. Ne anlama geldiğini bilmiyorsanız belirtelim. sanal ortamda BAGIRMAKtır. konunuza gelince dilekçeyi neden vermek istediğini anlamadım?

Üyeler Görebilir
çalıştığım tat firması daha önce danışmanlık şirketiyle çalışıyormuş ben burda işe yeni başladım bunun için il çevre müdürlüğüne dilekçe vermem gerekli mi eğer gerekliyse bunu hangi birime teslim etmeliyim evrak kayıta mı yokssa başka bir birime mi

Üyeler Görebilir
@esrayalurlar
çbs sistemine kayıtlı ise, oradan kendinizi çevre görevlisi atayarak işini halledebilirsiniz. dilekçe vermenize gerek yoktur.

Üyeler Görebilir
@esrayalurlar
danışmanlık şirketi ayıp etmiş tamam bırakmış olabilir sizi, ama meslektaşını da yalnız bırakmaması gerekirdi. neyse çevre görevlisi belgeniz var değil mi?

Üyeler Görebilir
hayır sistemden vergi numarasını yazarak atayacaksınız ancak şirket yetkilisi e-imzası gerekli olabilir oraları tam hatırlamıyorum.

Üyeler Görebilir
@Tarik Can

neyse artık baskı uygulucamalsın diye yapıcak birsey yok:) çok teşekkür ederim.çevre bilgi sistemine internetten firmayı kayıt ettikten sonra çıktısını alarak il çevreye evrak kayıtamı teslim etmemiz gerekiyor okuduğum kadarıyla onaylanması gerekirmiş