Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işletme belgesinden muafiyet belgemiz hala 50 kişinin altındaysa geçerliliğini koruyor fakat adres değişikliğimiz olduğu için yeniden aldım sizlerinde bilgisi olsun
@esrayalurlar
Öncelikle forumda büyük karakter yazı almış basını gidiyor. Ne anlama geldiğini bilmiyorsanız belirtelim. sanal ortamda BAGIRMAKtır. konunuza gelince dilekçeyi neden vermek istediğini anlamadım?
çalıştığım tat firması daha önce danışmanlık şirketiyle çalışıyormuş ben burda işe yeni başladım bunun için il çevre müdürlüğüne dilekçe vermem gerekli mi eğer gerekliyse bunu hangi birime teslim etmeliyim evrak kayıta mı yokssa başka bir birime mi
@esrayalurlar
danışmanlık şirketi ayıp etmiş tamam bırakmış olabilir sizi, ama meslektaşını da yalnız bırakmaması gerekirdi. neyse çevre görevlisi belgeniz var değil mi?
neyse artık baskı uygulucamalsın diye yapıcak birsey yok çok teşekkür ederim.çevre bilgi sistemine internetten firmayı kayıt ettikten sonra çıktısını alarak il çevreye evrak kayıtamı teslim etmemiz gerekiyor okuduğum kadarıyla onaylanması gerekirmiş
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.