Yönetim Korona Virüsü Sebebiyle Erteleme Duyurusu - Saha Zİyaretleri

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Saha ziyaretlerin ertelenmesinden dolayı, aylık çalışma takvmini doldurdunuz mu yoksa bu ayı boş mu bıraktınız?
 
Üyeler Görebilir
Merhabalar,

Danışmanlıklarda saha ziyaretleri Nisan sonuna kadar ertelenmişti. Mayıs itibari ile eski düzende tesis ziyaretlerine başlanacak mı? Mayıs takvimlerini girmeye başladınız mı? Bununla ilgili herhangi bir yazı yayımlanmadı diye biliyorum, bilgisi olan var mıdır bu konuda?
 
Üyeler Görebilir
Merhaba,
Bakanlık tarafından Halkın katılım toplantıları 31.05.2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Saha ziyareti vb. konularda yapılacak açıklamaları takip ediyoruz, herhangi bir gelişme olursa burada ve ÇMO Antalya sayfasında paylaşmış oluruz.
 

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Yayınlanmış bir duyuru yok. Ancak Adnan Macit ve Mehmet Gürsoy tarafından mail aracılığıyla Mayıs ayınında aynı şekilde olacağını belirttiler.
 
Üst