Proje tanıtım dosyası örnekleri

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba elinde hafriyat ve inşaat atıkları depolama alanı PTD örneği varmı? çedgmden baktım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar herkese

Üyeler Görebilir
Merhaba Atık yağların geri kazanılması konusunda proje tanıtım dosyasına ihtiyacım var.yardımcı olursanır sevinirim.teşekkürler...

Üyeler Görebilir
Tuğla-Kiremit Fabrikası ile ilgile ptd dosyası olan arkadaşlardan örnek projlerinden paylaşmalarını rica ediyorum. Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
Büyükbaş Besi, Taze Et İşleme ve Paketleme, Karma Yem Üretimi, Yem Yetiştiriciliği Tesisi ile ilgile ptd dosyası olan arkadaşlardan örnek projlerinden paylaşmalarını rica ediyorum. Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
herkese iyi günler.. örnek rapor ararken kendimi burada buldum.. bunca zaman böyle bir sitenin varlığını bilmemem üzücü..acaba elinde Sulama Barajı ve Malzeme ocakları konulu örnek ÇED raporu ya da ÇED Başvuru Dosyası olan var mı? İlgilen arkadaşlar olursa sevinirim..

Üyeler Görebilir
tşk.ederim.. taş ocağı ve kırma eleme tesisiyle ilgili yeterli bilgi var da sulama barajı ve malzeme ocağını bir arada daha önce yazmamıştım, onu araştırıyorum