Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba elinde hafriyat ve inşaat atıkları depolama alanı PTD örneği varmı? çedgmden baktım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar herkese
Büyükbaş Besi, Taze Et İşleme ve Paketleme, Karma Yem Üretimi, Yem Yetiştiriciliği Tesisi ile ilgile ptd dosyası olan arkadaşlardan örnek projlerinden paylaşmalarını rica ediyorum. Teşekkürler.
herkese iyi günler.. örnek rapor ararken kendimi burada buldum.. bunca zaman böyle bir sitenin varlığını bilmemem üzücü..acaba elinde Sulama Barajı ve Malzeme ocakları konulu örnek ÇED raporu ya da ÇED Başvuru Dosyası olan var mı? İlgilen arkadaşlar olursa sevinirim..
tşk.ederim.. taş ocağı ve kırma eleme tesisiyle ilgili yeterli bilgi var da sulama barajı ve malzeme ocağını bir arada daha önce yazmamıştım, onu araştırıyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.