Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elinde ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLERİN fiziksel geri kazanımı ile ilgili ptd olan varsa paylaşabilirmi çok acilll lazım..teşekkürler şimdiden.
@nurullah özdemir
Teşekkürler nurullah bey ama bu bende mevcuttu .Size bir şey daha soracaktım ötl geri kazanımı ile ilgili biz şuan yeni bir firma kurmayı düşünüyoruz yer olarakta. OSB düşünülüyor orda ötl geri kazanımı düşünüyoruz ama OSB yönetmeliğini okudum orda kurulamayacak tesisiler arasında yer alıyor bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
ya 5 ay uzak kaldım toz emisyonu hazırlama işi iptal mı oldu.onceden mesafelere gore çöken toz havada asılı partikul hesabı yapardık?sayfalarca ruzgar gulleri felan yok mu artık?
Arkadaşlar merhaba, Derin Deniz Deşarjı ile ilgili elinde PTD dosyası olan varsa sevinirim. Herkese kolay gelsin.. Arkadaşlar elinde hiç deniz derin deşarjı ile ilgili PTD dosyası olan yok mu acaba
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.