Proje tanıtım dosyası örnekleri

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı muhtelif tutkal üretimi yapan bir firmam var onun PTD alındı ondan sonraki süreci bana anlatacak yada yardımcı olacak biri var mı ?

Üyeler Görebilir
Merhabalar,

Ben Tuğçe Ekici, elinde turizm konaklama tesisi ve avm ile ilgili proje tanıtım dosyası örneği var mı? Rica etsem paylaşabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Peki elinizde avm ile ilgili Proje Tanıtım Dosyası var mı? Ya da bu konuda bana yardımcı olabilecek herhangi bir Proje Tanıtım dosyası Örneği de olabilir. Bir şey daha sormak istiyorum, 98 odalı bir otel ve altında 33000 m2(metrekare)'lik bir Avm için proje tanıtım dosyası hazırlamam gerekiyor. Bu ikisi için ayrı ayrı mı dosya hazırlamam lazım? Birde 98 odalı otel kapsam dışı oluyor ama hemen altındaki avm EK2'ye tabii bu durumda otel için ptd hazırlamam gerekli mi?

Üyeler Görebilir
@Cihat Duman
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinin sayfalarına göz atabilirsiniz. Artık onaylanan projelerin dosyalarını paylaşılıyor.

Üyeler Görebilir
Abdurrahim kardeş, Toplama ayırma tesisleri ÇED muafiyeti olduğundan dolayı PTD hazırlanmıyor.

Merhabalar,

ilgili eklerden, Diyarbakır, Dilovası, Kars, Mersin, Zonguldak, Bingöl ve Çanakkale illerine ait ÇED raporlarına ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar