• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Akaryakıt istasyonlarında sorumlu müdürlük

Nurullah Özdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Ocak 2012
Firma
MAZÇEV ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZM.ENERJİ İNŞ. SAN VE TİC LTD ŞTİ.
Arkadaşlar iyi günler akaryakıt istasyonlarında sorumlu müdürlük yapan var mı acaba.
 
@Çağrı Dökmecioğlu
Merhaba banada bu talimatlar lazım ama çağrı bey sizde var mıdır

@Nurullah Özdemir
@Nurullah Özdemir
Banada bu talimatlar lazım ama Nurullah Bey bu konuda yardımcı olabilir misiniz
 
@Didem Akman

3 otogaz istasyonu ewt ama dolum tesisi tam zamanlı istiyor.
 
Arkadaşlar LPG sorumlu müdürlüğü nasıl yapacağız acaba? Belgeyi aldık ancak bu alanla ilgili hiç iş ilanı göremedim. Hep tanıdık vasıtasıyla mı bulunuyor?
 
@Kemal Ezen
maalesef ilan olmuyor. tanıdık vasıtasıyla veya istasyonlara gidip kartınızı verebilirsiniz. zaten 1 tane istasyon bulursanız devamı gelir
 
Arkadaşlar bu işin piyasası nedir bir bilen akıl versin bana belgeyi aldim beş tane istasyon buldum aylık ya da yıllık ne kadar ücret talep ediyorsunuz???
 
@hafssse
Normalde talep edilecek minimum ücret istasyon başına asgari ücret ancak piyasadan duyduğuma göre çok daha düşük miktarlara yapılıyormuş genellikle bu iş. Zaten maksimum 3 yere bakabiliyorsunuz, 5 tane bulmanıza gerek yoktu.

Benim de merak ettiğim bir konu var;
Ben 1 adet istasyon bulamazken -gerçi sadece internetten ilan aradım- siz nasıl 5 adet istasyon bulabildiniz? Bu işin yöntemi nasılsa biz de bilelim. :)
 
@hafssse
Onu biliyorum da farklı bilmediğimiz bir şey var mıdır diye sordum :)

Ayrıca anlaştıysanız fiyat ne civarda oldu?
 
@hafssse
Tek bir istasyon için asgari ücretin üstünde maaş alıyorsanız çok iyi. Asgari ücretin bile altında çalışanlar olduğunu duymuştum hep. Bu şekilde 3 istasyonla anlaşsanız maddi açıdan başka bir işe pek ihtiyaç kalmaz.
 
@ozgedolu
@ozgedolu


Bu talimatlar elinde olan varsa bana da ulaştırabilirse çok memnun olurum iyi çalışmalar.

Edit: Mail adresi paylaşımı yasaktır, mesajınız düzenlenmiştir.
 
arkadaşlar mesajlarda kimse açıklayıcı bir şey yazmamış ama sigortalı çalışıp bu işi yapanlar var mı bilgi verebilecek arkadaşlar aranıyor :(
 
Üst