• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır Atık Bilgi Sistemi Veri Girişi

mehmetsurmeli

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Kasım 2019
Şehir
Isparta
Firma
NOYAÇEV MÜHENDİSLİK İNŞAAT MADENCİLİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Arkadaşlar merhaba.
2020 yılı itibari ile sıfır atık bilgi sistemine de giriş yapmamız gerekmekte. Bugün bir firmam için bakanlıktan denetime geldiler ve bu sisteme veri girişi yapılmasını söylediler. Daha önce sisteme veri girişi yapan var mı nasıl yapacağız? Atık bildirimlerini bu sisteme jpeg yada pdf formatında yüklememiz gerekmektedir, bu dosyalarınasıl yükleyeceğiz?
 
Merhaba, sıfır atk belge başvurusu için veri girişlerimi tamamlıyorum ancak bir sorunla karşılaşıyorum. Tehlikeli atıklarımın girişini yapmama rağmen ( 2 farklı seçeneği de denedim) belgelendirme başvuru ekranında tehlikeli atıklarla ilgili kısımda x işareti çıkıyor ve sanki hiç veri girişi yapmamışım gibi görünüyor. Diğer kodlarda böyle bir sorunla karşılamadım. Farklı günlerde de kontrol ettim aynı. Tamamlamadığım için başvuruyu tamamlamadım belki yine de başvuru yapılabiliyordur bilmiyorum.

Böyle bir sorun yaşayan var mı? Sizce nasıl çözüm bulabilirim. Bir de bu belgeyi alanlara sorum; başvurudan ne kadar süre sonra onay geliyor?
 
Önceki cevapları görüntüle…

Ekli dosyalar

  • sifir-atik-belge-basvuru-klavuzu-20200604143416.pdf
    3.1 MB · Görüntüleme: 161
ÇED , Çevre İzni ve Atık Yönetim Planı olmadan belge başvurusunda bulunabiliyormuyuz?
[automerge]1607086482[/automerge]
@Fatih Koçak teşekkürler fatih bey
 
merhabalar.
sıfır atık kumbaralarını nerelerden ne şekide temin ettiniz ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ecem__Merhaba ,

Değişkenlik gösteriyor. Yüksek çoğunluk internet üzerinden alışveriş yapma imkanı sağlayan sitelerden temin edebiliyor.
Ya da bölgenizde bulunan bu konu ile ilgili tedarikçilerden de sağlayabilirsiniz.
Belediyenin veya il müdürlüklerinin böyle bir hizmeti olduğunu hiç duymadım anca bir firmam için bağlı bulunduğu OSB müdürlüğü iletti.
 
sıfır atık bilgi sisteminde yıllık oluşan atık miktarını soruyor. tehlikeli tehlikesiz tüm atıklardan mı bahsediyor? nasıl girdiniz?
 
Olgaç SürmelihindiMerhaba,
Sıfır Atık sistemine geçişin ardından alınması gereken sıfır atık belgesinin de bu yıl sonuna kadar mı alınması gerekiyor yoksa ocak ayı gibi de başvuru yapılsa olur mu?
[automerge]1607684837[/automerge]
Merhaba,
Sıfır Atık sistemine geçişin ardından alınması gereken sıfır atık belgesinin de bu yıl sonuna kadar mı alınması gerekiyor yoksa ocak ayı gibi de başvuru yapılsa olur mu?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Önceki cevapları görüntüle…
Çeçilya SaktanEvet bu sorun çoğu firmamızda var bizim de, lisanslı tesisler miktarların az olduğunu söyleyerek karton-kağıtları bile almaya gelmiyorlar. Lisanslı firmaların istediği miktarlara gelmesini sağlamak için de geniş biriktirme alanları yok tabi. Evsel atıklara gelince, belediyeden makbuz alabilmek için arayıp gelmelerini mi istemek gerekiyor bilen var mı?
 
Üst