• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atık beyanları

E. Cihan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ocak 2010
Firma
N/A Environment
Sistem Eylül ayında yeniden açılacak deniyordu ancak henüz bir haber yok. Bilgisi olan var mı ?
 
arkadaşlar tehlikeli atık beyanımı yapamıyorum. Sintine atık sularını 130403 - Diğer denizcilik seyrüseferinden kaynaklanan sintine yağları olarak, işlemi tesis dışı, işlem yöntemini R9 olarak yazıyorum. Geri kazanım tesisini seçemiyorum daha doğrusu benim verdiğim atık kabul tesisinin adı yok lisans numarasını da yazıyorum ama çıkmıyor. seçim yapamadığım için de beyanı bitiremiyorum. Atladığım bi nokta var galiba.
 
lisans süresinden ziyade 2 tane firma gözüküyor. başka firma ismi çıkmıyor. zaten biz atığımızı atık kabul tesisine veriyoruz bertaraf kısmıyla onlar ilgileniyor. anlamadım yani.
 
Danışmanlığını yeni yapmaya başladığım bir firmanın önceki yıllardaki beyanlarını inceledim ekde verilen bildirimi gördüm. Bu tesisin hiç bir şekilde izin ve lisansı yok bu şekilde bildirim yapması doğru mu? Ayrıca bu şekilde önceki yıllardada(2009,2010,2011) beyanı var
.

dosya.png
 
@Yasemin Aslantürk
Sistemden kaynaklı bir sorun olduğu için onlar da bir işlem yapamayacaklarını belirttiler. Sorunun devam etmesi halinde "Tesis atık beyanlarının yapıldığını fakat sistem sebebi ile onaylama işleminin gerçekleşemediğini" belirten bir yazıyı il müdürlüğüne sunmamızı tavsiye ettiler.
 
@Yasemin Aslantürk
Bilemiyorum:) "Bu beyanları girmeniz için bir süre mi var?" diye bir soru yöneltince daha fazla bir şey sormak istemedim açıkçası:)
 
Üst