Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bir çevre mühendisi arkadaşımız var (aynı zamanda c sınıfı isg uzmanı) iş arıyor yardımcı olabilecekler benimle irtibata geçebilirler mi acaba?
. İş çok dışarda, herkes mutlaka öyle yada böyle bir yerlerde çalışacak. Ama asıl mesele yaptığımız işin vasfı. Yani iş buldugumuzda ne yapıyoruz, ne işe yarıyoruz, çalıştıgımız işlerde kendimize ne kazandırabiliriz. Firmaya ne kazandırabiliriz. Yani iş bulmak yetmiyor. Mutlaka belediyelerde,fabrikalarda yada kamuda çalışan ve anlattıklarımın aksine gayet güzel işler yapan arkadaşlarımızda var. Ama onlar azınlıksa burada bir sıkıntı var demektir.. yani bir düşünün danışmanlık firmlarında ne yapıyoruz: Yaptıgımız işi kim ne kadar denetliyor. Maaşımızı ödeyen firma parasını fabrikalardan alırken nasıl onları denetleyip Çevreci olabiliriz. Yada benim maaşı ödeyen hurdacının yapması gereken zorunlulukları ben nasıl zorla ona yaptırabilirim. Kısacası meslek arafta kalmış durumda kimse birşey bilmiyor. Her şey prosedürler üzerinden yürüyor ve biz her geçen gün mühendislik vasfımızı yitirip, firmalarda fotokopici yada muhasebeci olmaya başlıyoruz. Bizi yetiştiren !! hocalarımız seminerler ve konferanslarla Dünyayı gezip arada ders vererek mühendiscilik oynuyorlar. Dün ambalaj atık sistemi ile ilgili sorularım için bakanlıgı aradım sordugum sorulara yeteri cevap verecek memur yok. Onlarda bilmiyorlar. Vs. Vs.
Buradaki arkadaşlar senden ilham almalı diye düşünüp sözlerime son veriyorum. İyi günler Ömer BEY 

böyle sesimi duyurdum