İş yerinde nasıl davranılmalı?

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba;
şu an işlerimizi bitirdiğimiz için çoğunlukla günlerim biraz boş geçiyor ve aklımdaolan işleri yaptım, ambalaj atıkları toplama ayırma tesisinde çalışıyorum ve neler yapabilirim? aklıma gelmeyen şeyler vardır belki diye konuyu açmak istedim. Fikri olanların paylaşmasını beklıyorum. Can sıkıntısından kurtarın beni:D

Üyeler Görebilir
@Eda Taşpınar
aslında ilk zamanlar çalışıyodum. sonra bıraktım. evde devam ediyorum. burada da matematik çözüyorum bazen.

Üyeler Görebilir
@Eda Taşpınar
yani şöyle ki zaman ilerledikçe evde daha çok çalışman gerekecek ve bir tempo yakalayacaksın. ilk zamanlar bunu yapman zor. çünkü evde mi çalışsam işte mi halletsem diyene kadar zaten aylar geçiyor.

Üyeler Görebilir
önce tarihi bitireyim, sonra coğrafya... gibi ders bitirme işine sakın bulaşmayın, yeni bir derse başladığınızdan 15 gün sonra önceki dersi unutuyorsunuz panik yaparsınız :) her gün 1 ders 1,5 2 saat konu+soru dahil çok yüklenmeyin sıkılıyor insan :d

Üyeler Görebilir
şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler dedim ama ders çalıstığım ve hele atama beklediğim midemde kelebekler uçuştuğu korkuyla umudun birbirine karıstığı zamanlar kısmını saklı tutarak :)

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
aslında aynen öyle oluyor. yani önce tarih sonra coğrafya diye gitmek gerek. zaten hepsi bitince 2. tekrarları elbet yapılır.