Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili meslektaşlarım yarın ki sınavda herkese başarılar dilerim. Bu yarış sonucunda herkes çalıştığının karşılığını almak ister ancak bu yarış sonucunda sadece bir kısmımız atanabileceğiz. Herkese bol şanslar!! Attıklarınız varsa tutar inşallah!!
İnşallah
Sınavı kazanma ve atanma güzel bir başlangıç olur Fakat Sınavı kazanamama daha doğrusu atanamama herşeyin sonu olmaz.
Yarınki sınav hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah herkes emeğinin karşılığını alır ve işini hakkıyla layıkıyla yapanlar girer de salla başını al maaşını olmaz.
arkadaşlar rahat olun. bu konuda tecrübeli biri konuşuyor. sakın yapamazsam ne olacak acaba yaparmıyım süre yetişirmi falan diye düşünüp stres yapmayın
@Adem Taş
Allahın izniyle halledeceğiz ve artık inşallah girersek bizlere çok iş düşüyor. D:
@Gülay Kudret Birdal
Sebebini sen daha iyi biliyorsun. İnşallah kazanırsında hakkınlada işini yaparsın. Bu ülkenin geleceği bizleriz ve bize verilen emeklerin karşılığını vermek lazım.
Ben tarihteki bilmemne bilmemne devletinin çıkardığı yasanın içinde geçen hangi maddenin ne olduğunu bildiğim zaman bana ne katıyor? Ya da 987-1189 yılı arasındaki bir devletin ismini bilince ne kazanıyorum? Olayları yorumlayamadıktan sonra tarih kitapları ezberlesek ne işe yarayacak? KPSS sorularını hazırlayanlar zor ve anlamsız sorular sorarak kendilerini mi tatmin ediyorlar? Anlamış değilim...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.