• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss

Emre Turkdogan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Ekim 2013
Firma
GASKİ GENEL MÜDÜRLÜGÜ
merhaba 2016 kpss yapılmayıp, mulakatlarla alım olacakmış .emin değilim doğruluğunu teyit ettirebilecek olan veya aksını soyleyen var mı
 
Açıklama yapmışlardı sınav sistemi aynı devam edecek arti olarak mülakat gelecek diye biliyorum il çevre den arkadaşım öyle demişti o şekilde bir haber gelmiş sanırım
 
2014 KPSS den 85 küsür puan aldım. şu an önümde 92 kişi var. 2016 ya hazırlanmaya başlayayım di mi? Bir umut atanabilir miyim ya da bu puanla?
 
@süreyyaa

Valla ben 18. yim ama alttaki gözü doymaz kişiler yüzünden bize sıra gelmiyor. Bugün orman su bakanlığının mülakat listesi açıklandı %90 merkezi atamada veya sözleşmeli olarak atanan kişiler. Daha kaçıncı işlerinde gözleri doyacak, kaç kadro yakacaklar bilmiyorum. Ona göre hazırlan işte.

Diğer konuya gelirsek her sene aynı muhabbet çıkar sen kafana koyduysan otur çalış. Mülakat falan hikaye.
 
arkadaşlar merhaba ben yeni mezun olmuş bir çevre mühendisiyim.Sizce kpss'yi denemeli miyim? herkes alım çok az diye söylüyor 1 yılımı boşa harcamakta istemiyorum ama özel de iş bulmakta çok zorlanıyorum :((
 
@klbkbr Kesinlikle kpss ye hazırlan özelde işe girdikten sonra vaktin olmuyor yoğun oluyorsun ve yeterince çalışma fırsatı bulamayacaksın, ayrıca kpps ye çalışma zamanını boşa harcayacağın bir zaman olarak görmemelisin, kamuda istihdam iki şekilde oluyor ya kpss ya da yüksek mevkilerde amcan dayın olacak:) dolayısıyla kpss yi deneme amaçlı değil sonuç odaklı çalış, atanamadığın takdirde kpss adına alt yapın hazır olmuş olacak üstüne katarak ileriki yıllarda da kpss ye girebilirsin.
 
Üst