• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

3 idiots

asdfghjkl

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Şubat 2012
Firma
bghdfgh
Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

İmdb = 8,1 İzlediğim en iyi filmlerden biriydi. İyi seyirler
 
@MustafaKaptan
Raang de Basanti. olabilir mi acaba? Aynı üçlü orada da oynuyor hatta:)
 
öğrenciyken ve mezun olduktan sonra 2 kez izledim, her mühendislik öğrencisinin henüz öğrenciyken izlemesinde fayda var. en çok güldüğüm ve en çok ağladığım filmdir desem yeridir. hint klişeleri barındırsa da oldukça güzel bir film. henüz beğenmedim diyene rastlamadım ben çevremde. tavsiye ediyorum ((:
 
@Hülya_Arslan

taare zameen par 'da sisteme karşı çıkan bir hint filmi 3 idiots taki ranço oynuyor. bolca hint müziği barındırsada güzel bir film :)
 
Birkaç gün oluyor ben de filmi izleyeli ve her canım sıkıldığında farkında olmadan "ol iz vel" demeye başladığımı fark ettim ;) Bir de dilime dolanan şu şarkı.. zubi dubi zubi dubi pum paara zubi dubi param pumm :) Güzeldi.. :harika:
 
Ben de bu filmi yeni izleyenlerdenim. Hint filmlerine biraz önyargılı yaklaşıyordum fakat bu film önyargı falan bırakmadı :)

Kesinlikle tavsiye ederim
 
izleyeli epey oluyor. güzel olmasına güzel de çok uzun bir film... epeyce izledikten sonra, ne kadar kaldı acaba diye bakınca daha filmin yarısında olduğunuzu görmeye hazırlıklı olun. iki filmlik konu rahat var(zorlasan üçleme olur).
 
Üst