• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atiklari

Yasemin Aslantürk Çebi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Aralık 2010
Firma
ÖZEL SEKTÖR
Amblaj atiklarini beyan sİstemİne yanliŞ gİrİldİ ve Üzerİnden bİr yil geÇtİ ayrica onu takİp eden yildada yİne ayni yanliŞlik yapildi dÜzeltİlme yapilabİlİr mİ? YanliŞlikta kaĞit aĞirlikli kompozİt yerİne plastİk aĞirlikli kompozİt yazildi kodu gİrİldİ...
 
Yapılabiir ama uğraşmanız gerekir yazı ile il müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekmekte.Kolay gelsin
 
".......... tarihlerinde hatalı veri girişi yapılmıştır bu hatanın düzeltilmesi için sistemin tarafımızca kullanıma açılmasını arz ederiz" gibi bir dilekçe yazıp il çevre müdürlüğüne gönderin, biraz uzun zaman alsa da onlar sistemi sizin kullanımınıza açar, siz de düzeltme yapabilirsiniz. Ama açılması için biraz sıkıştırmanız gerekebilir :)
 
Beyan zamanında bende sormuştum il çevre ye, yapılabilir açarız değiştirirsiniz denmişti.Ancak onlar farkeder ve siz düzeltmezseniz ceza alabilirmiş firma.Tabi il çevre bu dilekçe vermeden ilgili kişi ye sormanız daha iyi olur.
 
Benim bu yıl yanlış bir giriş olmuştu. İl Çevre Müdürlüğünü arayıp yetkili kişiyle görüştüm. Sistemi tekrar açtılar bir sorun yaşamamıştım. Sende telefonla halledebilirisn belki.
 
@gokselkurtulus

denilen şekilde yazı yazarsanız düzeltme yapabiliri ama süre olarak bekleme yada il çevre müdürlüklerindeki kişilerle aranızın iyi olma durumuna göre işleyişin hızlı yada yavaş olması gibi sorun yaşabilirisiniz düzeltmezseniz teftiş geçirirseniz cezai işlem devreye girer tespit durumunda
 
Üst