Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
Cihan TopAAT Personel Belgelendirme uygulamasından ilerlediğimizde sınav başvurusu seçeneği çıkıyor, istenilen evraklar arasında eğitim belgesi yer alıyor. Bunun dışında başka bir yer göremedim
mervekrMerhaba, Kentsel ve endüstriyel şeklindeydi başvurular, dediğiniz gibi evsel paket arıtmalar kentsel olarak sınıflandırılıyor. Siz yukarıdaki tabloya göre arıtmanızın hangi belge sınıfına girdiğini belirleyip, Tesis türünü Kentsel seçerek başvurunuzu başlatın, devamında deneyim bilgileri kısmında Tesis Türü seçeneği bölümüne arıtmanız tasarım nüfusuna göre yapıldıysa kentsel, debi ye göre yapıldıysa sistem otomatik olarak endüstriyel seçeneğini seçtirmektedir. Arıtma Türü ve Atıksu Arıtma Tesisi Kapasitesini girmenizle birlikte belge sınıfı da otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır.
Cihan TopTeşekkürler Cihan Bey, Ben 48 m3/gün ve 250 kişi tasarım nüfusuna sahip paket arıtmam için Kentsel D başvurusu yapmıştım. Yukarıdaki mesajları görünce kafam karıştı Endüstriyel-C ye mi başvurmalıydım diye düşündüm ama şimdi netleşti.
mervekrBir de sizin deneyiminiz 3 yıl altı ise sınıfınız '' C '' ''3 - 5'' yıl arasında ise B, '' 5 '' yıl ve üzerinde ise '' A '' sınıflarından size uygun olanı seçip, o şekilde başvurunuzu başlatınız. Arıtmanız örneğin '' C '' sınıfına girse bile sizin bu tesiste 5 yıl ve üzeri çalışmanız durumunda sistem size A sınıfı belgeyi almanıza hakkı tanımaktadır.
Cihan TopCihan Bey, endüstriyeli seçerek görsel iletmişsiniz ama evsel paket arıtmada kentsel arıtmayı seçerek deneyim bilgisini ona göre girmeyecek miyiz?
mervekrBu alanda debiye göre sınıflandırma yaptığınız için Endüstriyel Tesisler kategorisinde giriyor. Endüstriyel seçmek zorundasınız. Kentsel seçtiğinizde aşağıdaki görseldeki gibi ilerlemiyor.
Özkan BaykanoğluEndüstriyel ve Kentsel için onayları iki farklı bölüm yapmakta acele etmeyin, eksiklik olması durumunda 2 defa eksiklik bildirimi yapılacağı '' Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Başlıyor '' haberinde belirtilmiş, Ayrıca ilgili uygulamaya girerken karşımıza çıkan iletişim bilgileri ile son çare iletişime geçeriz.
Çevre danışmanlığında çalışıp bu deneyimin burda gecerliliği var mı arkadaslar? ben baktm yok da bi açık kapı arıyorum esasen . arıtması olan firmalara bakıp birebir arıtması , kimyasalı , analizleri vb ilgileniyoruz sonuçta boşa gitmesin
Ben de danışmanlık yapıyorum uzun zamandır. Havva hanıma yazdım. Aktif sigortalı olduğunuza dair belgeyi ve arıtmasını işlemlerini yürüttüğünüz firmadan yazı alırsanız başvuru yapabiliyorsunuz. Ben yaptım halihazırda sonuçlanmadı ama en azından deneyin derim.
sedef karagözEkteki format Bakanlığın başvuru linkinde paylaşmış olduğu formattır. Gerekli yerleri doldurup kaşe imza yaptırarak sisteme yükleyebilirsiniz.
Demet EFETelegram grubunda bir yazı paylaştım Word ortamında. Onu indirip kendinize göre düzenleyerek başvurabilirsiniz. Yazıyı da firmalardan birine imzalatmanız yetiyor. Salı günü benzer yolu izledim. Onaylandı başvurum.
Cem Yılmazçok teşekkürler ama şuan herhangi bir danışmanlıkta çalışmıyorum deneyimlerim önceki yıllara aitti. imzalatmak sorun olur gibi duruyor.
[automerge]1605519797[/automerge]
teşekkürler sağolun.
Şafak YılmazBu şu anlama geliyor belgeler arası geçiş var: bir yerde 1 yıl çalışıp C alıyorsunuz ardından 3. yılınızda B alabiliyorsunuz. Bu kadar kaos ve bilgi kirliliğinden sonra bakanlığın bu konuda kişi bazlı açıklama yapması ne kadan güzel
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.