Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
merhaba sağlıklı günler herkese uep çevreye daha önce kaydım vardı fakat şuan ne yeniden kaydolabiliyorum ne giriş yapabiliyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
UEP'e değil, uzaktanegitim.csb.gov.tr 'ye kaydınız vardır. Burası yeni bir site. Kaydı siz açmıyorsunuz, eğitimler başladığında SMS ve Mail ile bilgilendirme yaparlar. Şu adrese girip 17 Kasım tarihli duyuruya bakabilirsiniz
Yıldız DoğanDün bende mesajı aldım sonra bir daha mesaj attılar ve bilgileriniz güncellenecek ilk mesajı dikkate almayın diye belki sizin durumda öyledir.
TSUBanada SMS geldi ama aynı hata bende de oldu D ye başvurdum C yazmışlar birdaha SMS geldi dikkate almayın yazmışlar.Sistemde smsler de birbirine karıştı gibi çok büyük karışıklık var
Ben D end.e başvurdum C Açılmış, listede de D yazıyordu halbuki, şimdi tekrar baktım sisteme, eğitim silinmiş, çevre şehircilikten de bilginiz güncellenecektir diye mesaj geldi...
sınıf bilgisi (C/D) daha sonra güncellenecektir, önceki mesajı dikkate almayınız diye sms geldi bana da az önce.Bir de eğitim 10 Aralığa kadar aktif olacakmış
Merhabalar,az önce bakanlık tarafından sms geldi. Eğitim atamam yapılmış olduğu ve 23.11.2020-24.12.2020 (saat 12:00) tarihleri arasında aktif olacaktır yazıyor. Eğitime giriş yapabileceğim sayfada sms te mevcut.bu adresten ulaşabilirsiniz diye bilgilendirme yapıldı. Siteye giriş yapmak istediğimde sizlerinde bahsettiği sorunla karşılaşıyorum. E-devlet ile giriş sekmesi de mevcut değil. TC ve telefon numarada mı kabul etmiyor. Farklı bir sms geliyormu?? ya da farklı bir zaman diliminde mi kullanmam gerekiyor??
A sınıfı endüstriyel olarak onaylanıp, sonrasında listede olmayan var mı? yada hangi sınıf olursa olsun önce onaylanıp sonra listede yer almayan.. kaç kişi var acaba.. kimse maile cvp vermiyor.. arıyorsun açan yok..
KubilayDumansizin durumunuzda bir gelişme var mı? yani 7 sene 360m3lük kimyasal arıtma işlet ama belgeyi alama.. ama danışmanlıktan evrak kitabına uyduran alabilsin.. valla sabır.
Dün eğitim grup bilgileriniz güncellenecektir diye mesaj geldi sistemde girdiğimde Henüz katılabileceğiniz aktif bir eğitim bulunmamaktadır. demektedir. bu nasıl bir sistem nasıl bir eğitim verme şekli.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.