• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

@KubilayDuman Valla hocam ne desem yalan olur :D Bilmiyorum çünkü, Bakanlık da sorduğumuz sorulara cevap vermiyor.
 
Cem YılmazBenim 2 sanayi tesisim var arıtması olan, biri geri dönüşümlü olarak proses suyunu tekrar üretimde kullanıyor, evsel atıksu da belediyenin kanalizasyonuna gidiyor. Sık sorulan sorulara baktığımda muaf olarak gözüküyor.
Diğer sanayi firması da organize sanayi bölgesinde, boyahanesine ait kimyasal arıtması var ön arıtma yapıp osb nin kanalına deşarj ediyor. Bu noktada bu tesiste muaf mı oluyor? Bu eğitimi OSB bünyesindeki personel alması gerekiyor değil mi?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Mrb, referans numarası alabilen var mı? Acaba sınav ücreti hakkında bilginiz var mı? Belge ücreti 100 Tl idi sanırım,
Bir de arkadaşlar yeni mezunlardan da sgk dökümü istiyor, daha önce çalışmadığımız için döküm belgesi mevcut değil. Teşekkürler
 
Son düzenleme:
AAT Başvuru 2.jpg


Buradaki resmi yazıdan kasıt olarak kurumdan nasıl bir yazı olması gerekiyor? Bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
 

Ekli dosyalar

  • Örnek Deneyim Belgesi.docx
    164.8 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
sanırım danışmanlık firmasında çalışıp arıtma tesisleri olan firmalara hizmet veren danışmanların tecrübeleri sayılmıyor
 
Merhaba atıksu arıtma tesisi işletmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları eğitim yetki belgesi istiyor. Bu nedir. D sınıfı için gerekli bir şey miimage.jpg
 
Üst