• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir soru soracağım,

Eğitim için EÇBS'den ekstra bir başvuru yapmayacağız değil mi, sadece eğitim sonrası sınav için?
 
Önceki cevapları görüntüle…
A sınıfı endüstriyel olarak onaylanıp, sonrasında listede olmayan var mı? yada hangi sınıf olursa olsun önce onaylanıp sonra listede yer almayan.. kaç kişi var acaba.. kimse maile cvp vermiyor.. arıyorsun açan yok..
 
Sistemde aşırı yoğunluk olduğundan dolayı girişlerde sorun yaşanmakta, sms bildirimi gelmemektedir. Sisteme girip eğitimlere başladığımızda videolarda tamamlanma sorunu bulunmaktadır. Özellikle videonun tamamını izledim, aralarda basit toplama, çarpma soruları sorarak cevaplara göre videolar ilerliyor. Videoyu tamamladım fakat sonraki bölüme geçiş yapmadı.
 
videoyu izliyorum izliyorum hala tamamlandı demiyor ?
 
Günaydın:) Eğitimde her kategori için ayrı modüller paylaşılıyor ben c sınıfıyım ve diğer modülleri de merak ediyorum açıkçası. Tüm modülleri burada toplamamız mümkün olur mu herkes faydalanmış olur. Bi sakıncası olur mu bilmiyorum ama...
 
merhaba arkadaşlar sisteme henüz giriş yapabilmiş değilim... Verilen adrese uzaktanegitim@csb.gov.tr mail de gönderdim. Ancak hâlâ bir geri dönüş alabilmiş değilim....bakanlığı da aradım ama ne yazık ki iletişim sağlayamadım....bu durumda olanınız ya da başka çözüm öneriniz var mıdır? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler............
 
Hicran ÖzlüÖncelikle bakanlığın yayınlamış olunduğu listede isminiz var mı kontrol edin sonrasında e-devlet üzerinden giriş yapmayı deneyin eğer listede isminiz yoksa atamanız yapılmamış olabilir.

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından başvuru şartlarını sağladığı tespit edilen adayların listesi
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
yayınlanmıştır.

Kursiyerler eğitim içeriklerine
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
internet adresinden e-Devlet şifresi erişim sağlayabilirler.
e-Devlet ile giriş sekmesi aktif edilmiştir.

Başvuru şartlarını sağladığı için eğitim onayı alan ancak başvuru sırasında eposta adresi ve gsm numarası bilgilerinin her ikisinide yazmayan 16 kursiyer tespit edilmiş olup şuan eğitim içeriklerine erişimleri mümkün değildir. Listede ismi bulunup e-Devlet ile giriş sağlayamayan 16 kursiyerin uzaktanegitim@csb.gov.tr elektronik posta adresine "TC Kimlik - ePosta - GSM " bilgilerini yazarak başvurması gerekmektedir.

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü internet sayfasında yayınlanan başvurusu kabul edilen listede ismi yer almayan yani BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYEN aday adayları menderes.iscen@csb.gov.tr sutoprak@csb.gov.tr eposta adresinden bilgi talep edebilirler.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Video hala devam ediyor yazıyor tamamlayamıyorum eğitimleri bu sorunu kime iletebilirim acaba bilgisi olan var mı?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst