• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Battlestar Galactica

Hazel Candan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Nisan 2009
Firma
İDEAL MAKİNA ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Slm,

Geçenlerde Battlestar Galactica başlayayım dedim. Ondan önce Caprica'yı izle dediler. sonra da Battlestar Galactica mini bölümlerini izledim :)

şimdiii asıl soru Caprica'nın Battlestar Galactica yı anlamamda etkisi olmucakmıydı? Şimdi işler iyice karıştı bende henüz Battlestar Galactica başlamadım ama ordaki Admiral William Adama Caprica'da ki Joseph Adama nın neyi oluyor? :rolleyes: henüz izlemedim biliyorum ama Graystone'lar Battlestar Galactica da varlar mı yoklar mı? Sanal kız Zoe'ye ne oldu? Mother var dı Lacy miydi adı onlara noldu bunların cevapları olucak mı izlersem :eek: Siz izlediniz mi :D
 
battlestar galactica capricadan önce yayınlanmış bitmiş. caprica hesapta olayın (saylon saldırısı) çok öncesini anlatıyor. yani aslında herkes önce galacticayı izledi sonra caprica olarak hikayeyi geriye doğru uzattılar.
adama'lar caprica eşrafından, çok köklü aile. amiral adama'nın dedesi hukukçu. capricada muhtemelen onların hayatı anlatılıyordur. ben önce capricayı izledim, o geçmişti elime, ama ilk bölümden ileri gidemedim çok sıkıcıydı. zoe, lacy bunlar kimdir ne yapar hiç bilmiyorum. galacticada yoktu böyle şahsiyetler. caprica izlemek gerekmiyor. battlestar galactica bu caprica olmadan da başyapıt zaten.

yok yok şimdi baktım adamanın babası hukukçuymuş. amiral olanın (william) babası, viper pilotu olanın (lee) dedesi. gereksiz ayrıntılar..
 
:) anladım Zoe sözde cyclon ların yaratıcısı işte :)) programı o yazmış eskiden aslında ben capricayı beğendim evet çok yavaş ilerledi bi gerçek. gerçi battlestar galactica tamamen bağlantısının olmadığını forumlarda okudum reyting kaybı yüzünden sadece 18 bölüm yayınlanmış.
 
Üst