@Ademnba Ya->Paragraf başı büyük harf, başlarının->başkalarının, elde ettikleri haklara veya kazanımlara ->anlatım bozukluğu, elde etmek kazanmak yakın anlamlı, kazanım elde etmek ne demektir? Ayrıca kaznımlar değil o kazanımlar, nie->niye, adamlar->Adamlar (noktadan sonra büyük harf), bişeyler->bir şeyler (bunu hepimiz yanlış yazıyoruz gerçi önemsiz), risk alan -> Risk alan (noktadan sonra büyük harf), Mustafa Kaplan(istemeyerek söylüyorum kusura bakma)->''kusura bakmayın'' daha uygun olur, Ha yok risk aldım diosan-> Ha yok.. (noktadan sonra büyük harf), diosan nedir ? diyorsan olmasın o ? hatta diyorsanız daha yerinde kullanım olur, O zaman sonuçlarınada katlanacaksın-> birincisi da orada ayrı olmalı, ikincisi ifade biçiminize bakılırsa Mustafa Bey'le çok samimisiniz herhalde.
Bu uzar gider, açıkçası bu ifade biçimi, bu güzel Türkçe ile siz çalışan bir meslektaşımız iseniz, İmam Hatip mezunlarına haksızlık ediyoruz doğru

Çünkü bir değil iki değil adeta kasıtlı yazılmış gibi.Anlayamadığımız bir sistem söz konusu herhalde. Şunu da belirtmeliyim ki, sadece yazım hataları hitap şekilleri değil, yazdıklarınızdan bile yansıyan tavrınız (ki bu anlık tavırdır umarım, genel karakter değil) şimdi enter tuşuna basarsam, gün içinde bana kabaca tabirler veya küfürler olarak geri dönüş olur mu? diye düşündürüyor beni. Olsun düşüncelerimi paylaşacağım