Üyeler Görebilir
nur topu gibi 17 adet kontejanımız oldu :s

Çünkü bir değil iki değil adeta kasıtlı yazılmış gibi.Anlayamadığımız bir sistem söz konusu herhalde. Şunu da belirtmeliyim ki, sadece yazım hataları hitap şekilleri değil, yazdıklarınızdan bile yansıyan tavrınız (ki bu anlık tavırdır umarım, genel karakter değil) şimdi enter tuşuna basarsam, gün içinde bana kabaca tabirler veya küfürler olarak geri dönüş olur mu? diye düşündürüyor beni. Olsun düşüncelerimi paylaşacağım 
Alımlardaki şartlara da baktım hakikatten gülünç. Aynı KPSS 3 puanı eğer almış ise başvuru yapan kişiler doğum tarihi önce olan alınacakmış
Bakalım nereye kadar böyle gidecek elbet bir gün büyük bir patlak verecek bu kafa yapısı ile hareket eden devlet büyüklerimiz. Herhalde devlet büyüklerimizin tanıdıkları zamanında yanlış dallara girmişler okumak için, Çevre Mühendisliğinin geleceğini tahmin edememişler
nasıl yapsak nasıl etsek de bizim elemanları bu geleceği parlak işe yerleştirsek demişler Çevre Görevliliği akıllarına gelmiş oradan diğer meslek dallarını yerleştirme yoluna girmişler sanki mezun ihtiyacı karşılayacak Çevre Mühendisleri yokmuş gibi
Daha bakalım neler göreceğiz bunun gibi