Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Yasemin Aslantürk
emin misin değil mi yasmur artık her şeye şüpheyle bakmaya başladım özellikle de '2 redden sonra 3 ay başvuru yapılamaz' denildikten sonra :/
@Özlem Oğuzeş
özliemmm ya yok öyle bir şey yanlış anlaşılma oldu GFB red de sınırlaması yok gfb iptalinde var sadece özgürüz yani 3 kerde 5 kerede gfb reddedilebilir
Sedat Bey;
çalıştığım bölge yazlık tatil yöresidir. çoğu tesis max 6 ay boyunca işletmeye açık oluyorlar. daha sonra kapanıyor. bu durumda da 6 aylık protokol yapmak istiyorlar. bizim bu durumda 6 aylık protokol yapmamız uygun mudur? bu durumu engelleyen bir yasal durum var mıdır? veya nasıl bir çözüm üretebiliriz bu konuyla ilgili. teşekkürler.
Merhabalar, Çevrimiçi Çevre İzinleri sayfamızda 4-5 mb belgeleri bile yükleyemiyoruz, imzala/kaydet i tıkladığımızda imza ekranı açılmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim Alper Bey ?
@doğanc34
1-) Denetim masası>>> program ekle kaldır dan Java ya ait bütün sürümleri kaldırın, Bilgisayarım C:>>>Program Files>>>içinde bulunan Java klasörünü silin, daha sonra
adresinden Javanın son sürümünü bilgisayarınıza yükleyin(Java nın son sürümlerinde Denetim masası>>>Java üzerinde Sağ tuş aç>>>Advanced>>>Security sekmesindeki Mixed Code, Disable ama siz mutlaka kontrol edin) ,
2-) E-imza kullanıyorsanız yüklemelisiniz Dijital imza programını da yüklemelisiniz.
adresinden Dijital İmza Kurulum programını tıklayıp "Aç" seçin, yükleme programına ait küçük bir kutu gelecek ekrana "Yükle" butonunu tıklayın ve "Başarılı şekilde yükleme işlemi tamamlandı" uyarısını aldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
@Erdem AKGÜL
E-izin portalında yeni bir ÇYB kullanıcısı tanımlayın, yeni oluşturmuş olduğunuz kullanıcı adı ve şifresi ile e-izin portalına giriş yapın. Açılan sayfada işletme türü>>>Firma (belediye de olsa) yalnızca vergi nosunu yazın ve "ara" butonunu tıklayın, gelen kayıt üzerinden ÇYB kaydınıza devam edin...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.