Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ve herkese kolay gelsin ben Çevre Yönetim birimi kurmaya çalışıyorum ve sisteme kayıtta onaylı vekalet dosyası istiyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
Merhaba Sedat Bey, danışmanlığını yaptığım iki firmanın sahibi aynı kişi, aynı ilçede faaliyet gösteriyorlar fakat aralarında biraz mesafe var. Bu tesislerden bir tanesinin lisanslı atıksu arıtma tesisi var.
Bu durumda tesislerin aralarında protokol yaparak, tek arıtma tesisini kullanması mümkün olabilir mi ?
iyi çalışmalar arkadaşlar. benim 2 sorum olacak.
1) Danışmanlığını yaptığım Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Belgesi aldığım firmam otomotiv ve beyaz eşya sektöründen de açılacak olan ihalelere katılmak istiyor. Bu iki sektörden oluşan atık türlerini çok araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabılır mısınız?
2) Döküm işlemi yapan küçük sanayi sitelerinde işletmeler bulunmakta. Bu işletmeler ÇKAGİLHY EK-2 Madde 3.10 ve 3.12 kapsamındadır. Bu işletmeler hangi çevre iznine tabidir , eğer çevre izninden muaf iseler Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamında çevre danışmanlığı almak zorunda mıdırlar?
Şimdiden teşekkürler, kolay gesin.
adresinden yani Çevre Bilgi Sisteminde danışmanlığını yaptığınız firmanın ilk defa firma ve tesis kaydı yaptığınızda lütfen "Danışman Firma yada ÇYB misiniz" kutucuğunu İŞARETLEMEYİN. Danışman firma çalışanı olarak firma adına kayıt yaptığınızı ve kaydı yaptığınız firmanın danışman firma olmadığına dikkat edin LÜTFEN Eğer etmezseniz ÇBS de kullanıcı adı ve şifreyi girdiğinizde atık beyan, seveso gibi uygulamaları göremezsiniz çünkü danışman firmanın açılış sayfası şeklinde açılacaktır. Ondan sonra bizi ararsınız
Sedat Bey,
Çevre bilgi sistemi olmadan önce e-izin'e kayıtlı tesis için; atık beyan sistemi, seveso, kimyasal bilgi sistemi için ayrı ayrı kod ve şifreleri konusunda ne yapmamız gerekiyor. ÇBS, kod ve şifreleri yenilememi istiyor. tesisi, ÇBS 'ye mi kaydetmem gerekiyor. Bütün kod ve şifrler mi birleşecek. eski kayıtlar silinir mi diye de bi sürü şey düşündüm. Ne yapmalıyım.. Sizi mi aramalıyım
@Tarık Durmuş
Tarık Bey bazı firmalarda bu hata ekranı geliyor, o firmaları ve bu ekran görüntüsünü kullanıcı adınız ile birlikte [email protected] adresine mail atarmısınız.
@Tarık Durmuş
Tarık Bey hata ekranı ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz, gelişme halinde buradan ve göndermiş olduğunuz mailden sizlere bilgi vereceğim.
Başvurularım sayfasında genel bir sistem hatası var, çözümlendiğinde size bilgi verilecektir. Sorun çözümlenene kadar İzinlisans belge başvurularını ve ek belge isteklerini görebilir ve yükleyebilirsiniz. (Tesis İşlemleri>>>İzinlisans Başvuruları>>>Tesis Seçimini yaparak görebilirsiniz)
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.