E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Sedat Bey Merhaba,

Bir tesisimiz için Çevre İzin/Lisans Belge Bedelinin yatırılması hususunda bir açıkla ile birlikte sisteme dekontun yüklenilmesi için Ek-Belge istenildi. Sisteme dekontu yükledik. Dekontu yüklememize rağmen tekrardan aynı açıklama ile dekont bilgilerini istediler. Bakanlık veri tabanında bir problem mi var? Ek Belge talebinde sisteme yüklediğimiz dekont bilgilerini Bakanlık Yetkilileri görememiş olabilirler mi? Gerçi ben tekrardan sisteme yükledim. Ama durumu anlayamadım:S

Üyeler Görebilir
@ermansenyurek
Bakanlık yetkilileri de yine normal bir kullanıcı olarak başvurularınızı değerlendirir, eksiklik bildiriminde yada ek belge isteğinde bulunur ve onay işlemlerini gerçekleştirir. Bu konuda bilgi yetersizliğinden yada altyapı yetersizliğinden dolayı bakanlık yetkilileri sizler gibi sıkıntı yaşayabilir. Sistemde herhangi bir sorun yok, sürekli kontrolümüz altında :) olduğunda sizlere bilgi veriyorum zaten, isterseniz bakanlık yetkilileri ile görüşün nedenini onlardan öğrenin.

Üyeler Görebilir
sedat bey slmlar GFB başvurusunda bulunuyoruz 6. adımı sizi arayarak beraber geçtik,belgeleri yükleyip e-imzayla imzalıyoruz ancak kaydete baştığımızda kaydetmiyor,yardımcı olursanız memnun olurum saygılar

Üyeler Görebilir
@adnanyildizz
Kaydet bastığınızda "Lütfen dosyalar kaydedilirken bekleyiniz" uyarı ekranı donup kalıyor mu yada kaydederken hata yada uyarı mı alıyorsunuz?

Üyeler Görebilir
Sedat bey kaydedilirken bekliyoruz...baya uzun sürüyor 1 saate yakın halen kaydediliyor yazıyor ekranda hata yada uyarı almıyoruz..sadece kaydediliyor ekranı çıkıyor bekleyiniz diyor..bekliyoruz beklememiz gerektiğini biliyorum baya uzunda bekliyoruz..

Üyeler Görebilir
@adnanyildizz
Internet Explorer de
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
linkini tıklayın gelen uyarıya aç deyin, ekrana gelen küçük kutucukta bulunan "Yükle" butonunu tıklayın, başarılı şekilde yüklendi uyarısını aldıktan sonra pc yi yeniden başlatın düzelir :)

Üyeler Görebilir
Sedat Bey tesisimizin 2015 yılına kadar deşarj izni var fakat emisyon izni yok. geçici faaliyet belgesi başvurusunda her iki izin konusunu da seçmem gerekir mi? yoksa sadece hava emisyonu konulu izni mi seçmeliyim? not: Tesis ek-1 kapsamında, Mevcut atıksu deşarj izin belgesini mevcut belgeler kısmına yükledim.

Üyeler Görebilir
@utmp94
Muafiyet görülüyor ama siz yine de (0312.410.19.19) Cihan Bey'den bilgi alın. Ek-1 olduğu için Cihan Bey'e yönlendirdim :)

Üyeler Görebilir
turkcell mobil imza'da sorun yaşayan var mı acaba? belge imzalanırken zaman aşımı hatası alıyorum. e- devlet'e de girmiyor aynı şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...