• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-imza problemi

Gülseren Boyacı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ekim 2010
Firma
...
çalıştığım işyerinden ayrıldım ve bunu bakanlıga bıldırmek için çevre görevlisi olarak gözüktüğüm firmadan ayrıldığımı göstermek için elektronik imza kullanmam gerekiyor.Elektronik imza ile imzalarken şifreyi yazdıktan sonra internet düşmüş gibi explorer hata veriyor.Bunun nedeni nedir?Bir türlü sistemde işten ayrıldığımı beyan eden imzayı atamıyorum ?
 
Elektronik imza ile belgeleri imzala dedikten sonra kaydet deyince bir türlü belgeleri kaydetmiyor,kaydedilirken bekleyiniz uyarısı veriyor,Problem nedir sizce?
 
@aslicevre
Arkadaşlar; Kaydedilirken bekleyiniz diyorsa mutlaka
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresindeki Dijital İmza Kurulum Programını kurun. Başalılı bir şekilde kuruldu uyarısını aldıktan sora bilgisayarı tekrar başlatın. Kaydedilirken bekleyiniz uyarısının tek çözümü budur başka hiçbir şekilde düzelmez.

Ayrıca atmak istediğiniz imza mobil mi elektronik imza mı?
 
e-imza...


Yükleme Başarısız ! Dosya Yüklenemedi./r/nSystem.Exception: Server was unable to process request. ---> There is not enough space on the disk. at BasePage.UploadFileByte(EnumUploadPathleri enmPath, Decimal UploadDirectoryID, String fileName, Byte[] dosya)
....böyle bir ifade ile karşılaşıyoruz
 
Üst