• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-imza

skaraca

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2012
Merhabalar, çevre görevlisi belgesi için vizeleme eğitimi katılım formunu e imza ile sisteme yükleyemiyorum. İnternette önerilen çeşitli tüm yolları denememe rağmen. Doktora yaptığımdan bayağı bilgi eksiğim var. Bakanlıkta da nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle tekrar çevre görevlisi olamayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
e imzam onaylamiyor. javadan kaynaklanabilir dendi e imza aldigim yerden fakat java guncel ve e izin sitesine onay vermesi icin security kismina site ismini yazdim.
 
Bende de aynı sorun var Çevre görevlisi belgesi için başvuru yapacağım izin lisans sisteminde e imzamı atamıyorum kaç gündür ve bakanlığı arıyorum şaka gibi maça gitmiş yetkili kişiler.
 
daha guncel olan 132 var bunu indirebiliyorum guncel oldugu icin fakat e imza onay vermiyor.sanırım izin lisans ismini sırat köprüsü ile değistirebiliriz, cunku ne yaparsak yapalım gecilmiyor.
 
Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam; e- imza ve mobil imza arasındaki fark nedir? Aynı sorunlar mobil imza kullanımında da ortaya çıkıyor mu? Hangisini alırsam işimi daha kolay hallederim? Bilgi verirseniz sevinirim..
 
@017melikeyildiz
Mobil imza tavsiye ederim, tek dez avantajı eğer Turkcell kullanıcısı değilseniz kullanılmayan bir telefon daha ihtiyacınız oluyor oda kapalı duruyor genelde işinize yaradığında açıp kullanıyorsunuz. Haftalık 1.25 tl 4 ayda bir 20 tl yüklüyorum. E imza ile ilgili bilgim yok. İyi çalışmalar.
 
@skaraca
Sisteme belge vs yüklerken kullanacaksınız onun dışında e-devlete girerken de kullanılıyor eğer çevre görevlisi belgesini aldıysan çalıştığın yerin lisans işlemleri de bitmişse hiçbir yerde kullanılmıyor
 
@üzeyir meral
nerede kullanıldığını zaten biliyorum. teşekkür ederim ilginiz için. e imza nasıl kullanılır hale gelebilir bilen varsa bu postta paylaşılırsa sevinirim.
 
@h.gozdetasdemir
dedigim gibi burada söylenenleri zaten yaptım fakat e imzam onay vermiyor. neyse yardımlarınız için teşekkürler.sanırım uğraşmaktan vazgeciyorum, eğitimle boşuna uğraşmış oldum. çevre görevlisi olmadan yoluma devam edeceğim, herkese kolaylıklar.
 
Üst