• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-izin Mobil imza

snnklnc

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mayıs 2011
Sisteme dosya yükledikten sonra imzalama bölümünde sistem hata veriyor aynı durumu yaşayan yada sebebini bilen varmı acaba.


Cıkan hata;

System.Web.Services.Protocols.SoapException: There was an exception running the extensions specified in the config file. ---> System.Web.HttpException: Maximum request length exceeded. at System.Web.HttpRequest.GetEntireRawContent() at System.Web.HttpRequest.get_InputStream() at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.Initialize() --- End of inner exception stack trace --- at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.Initialize() at System.Web.Services.Protocols.ServerProtocol.SetContext(Type type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse response) at System.Web.Services.Protocols.ServerProtocolFactory.Create(Type type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse response, Boolean& abortProcessing)
 


bende de aynı problem olmuştu dosya yükleniyo imzalama kısmına gelince imzalanmıyo yada imzala diyorum bekleyin diyo ve öyle kalıyo. ben bunun için bakanlık bilgi işlemi aradım gerekli programalrı kaldırıp en baştan yükleyin dediler. program kendini güncelliyor o nedenle hata verir dediler. bir deneyin isterseniz.hatta numara vereyim size 0312 207 56 12 ilgili kişi de can güney. birde e imzanızı nederen aldınız bilmiyorum, ben e tuğradan aldım teknik servisi aradım uzak masa bağlantısı ile sistemi tekrar kurup kontrol ediyorlar ve sorun çözülüyo. yani sorun imzanızda da olabilir. kolay gelsin.
 
Üst