• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Elektronik imza problemi

Serkan Kala

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Temmuz 2009
turktrustun palma yeni verisyonu aldım cd ile kurulan versiyonu yani.imzlama işlemini yapabiliyorum fakat kaydedemiyorum böyle bir sorunum var.güncellemeleri de yaptım olmadı yine.cd içindeki mevcut olan java programını kurdum ve ayarlarını da yaptım ama olmadı kaydediliyor diyor ve bu işlem çok uzun sürüyor sonunda kapatmak zorunda kalıyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.yoksa çağrı merkezini mi aramalıyım?şimdiden herkese teşekkürler.
 
Benim bilgisayarda bi sorun vardı eksik format attım bir ara pc ye ondan da olabilir sanırım ne yaptıysam olmadı.online yardımda aldım yine olmadı java ayarlarını falan hepsini yapmıştım...başka bir bilgisayara kurdum ilk denemede sorunsuz kaydetti.
 
arkadaşlar bende gfb mi e imzayla aldım ve şimdi lisans uygunluk yazımızı yüklicem ama e imza değilde mobil imza ile yükleme yapicam fakat seçim sayfası çıkmıyor hata bildiriyor, e imza ile mi devam etmek zorundayım? bilgisi olan varmı?
 
merhabalr,çevre görevlisi işlemi için bütün programları indirdim fakat iş imza kısmına geldiğinde parmak izinin onayı mtelefona mesaj olarak gelmesi gerekliymiş sanırım ama herhangibir mesaj gelmedi gsm operatörüyle ilgili bir sorun mu yoksa indirdiğim programları mı indiremedim bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
 
Üst