• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Forum Arama Sistemi

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Sayın üyelerimiz,

Forum arama sistemimizden memnun musunuz? .... olsa daha iyi olurdu dediğiniz noktalar var mı?

Yorumlarınız bizler için çok önemlidir..
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Bugüne kadar hangi konuyu aradıysam ben hep bu ibare ile karşılaştım Fatih Bey;

''Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir arama kriteri (aranacak kelime) vererek tekrar deneyin'' :eek:
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Yeni açılan konuların ve konulara yazılan yorum ve cevapların ana sayfada olmamasından memnun kalmadım :) Ana sayfada varsada ben göremedim
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

@Funda Saltıkmental friendly

Peki forumda aradığınız şey olduğu haldemi bu uyarıyla karşılaştınız?
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

@gokcaykut

Sağda son konuların olduğu sütun vardı. Olan bitenler adlı modülde (slide show altındaki modül) açılan konular zaten olduğu için kaldırdık bunu..
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Olan bitenlerde konu ilk açıldığında gösteriliyor. Daha sonra o konu hakkında yorum yapanlarınkini görebilmek için forumlar sekmesine girmek gerekiyor. Benim bilgisardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum forumlara girmeyi deneyince bilgisayar ilk önce kasılıyor safyanın açılması biraz zaman alıyor. Bu yüzden ana sayfada iken benim açımdan daha iyiydi:)
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Tabi aradığım konuları bulamamaktan bahsediyorum. Aranılan konunun bulunabilmesi için konu başlığını birebir doğru yazabilmek gerekiyor sanırım. Google arama motoru kadar iyi ve 'bunu mu demek istedin' diye düzeltmeler içeren bir arama motoru beklemek yanlış olur elbette. :) Ancak upuzun bir konu başlığını da akılda tutabilmek, arama motoruna aynen yazabilmek de ayrı bir mesele.
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

@Funda Saltıkmental friendly

Ayağınız foruma da alışsın diye böyle yaptık :) Bilgisayarınızda problem var sanırım. Foruma tıkladığım zaman yaklaşık 0,3 saniyede girebiliyorum.
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Sağ tarafta bulunan "iş ilanları, kariyer,günlük ve sinema" sekmelerinin yanına birde bu eski düzendeki halinide ekleseniz güzel olmaz mı :)
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Yapılır fakat şık duracak mı bilmiyorum. Çok geniş oursa güzel olmayacak gibi geliyor..
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Bende aykut beye katiliyorum.yenİ konularin ve yenİ msglarin ana sayfada gÖrÜnmesİ daha İyİydİ.takİp etmek daha kolaydi..en azindan sİnema ya tercİh ederİm forumun ana sayfada olmasini.sİnema arayacak kİŞİler alt baŞliklardan bulsun..:)
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Olan bitenler / aktiviteler kısmına ... xxx isimli konuya mesaj yazdı. bildirimi eklenmiştir.
 
Cevap: Forum Arama Sistemi

Forum arama sistemimiz değiştirilmiştir. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu sanırım..
 
Üst