Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydınn cumartesi günü de çalışanlar, bir hafta çalışıp bir hafta çalışmayanlar, arada bir çalışanlar, sadece öğlene kadar çalışanlar..Çalışanlar da çalışanlar
Günümüzün güzel geçmesi dileğiyle
Küsme olayı suçluluk ve güçlülük piskolojisinden kaynaklanıyor. Başedemeyince bu yola başvuruyorlar Ayrıca işten de çok kaytarıyorlardı forum yüzünden o yüzden konulara yazma olayınıda sınırlama getirdim bundan sonra öle kafalarına göre yazamayacaklar foruma.
@CMNet Okuru
En iyisini yapmışsın. Kızların huyunda hep bu var zaten. Hemen karşıdakini suçlarlar. Aynısını biz yapsak suçlu yine erkekler oluyor. Onları anlamak zor.
bakıyorum da @Demir.D ve @Olgaç Sürmelihindi yokum diye sayfayı ele geçirmişsiniz ......bekleyin pazartesi dönüşüm muhteşem olacak iyi pazarlar diliyorum saygı değer cmnet üyeleri ve meslektaşlarım....
@CMNet Okuru
çok korktum çok ....o yüzden cmnete desturla giriyorum artık :kptmya::kptmya:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.