Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse takmadı beni bugün hala onun mutsuzluğu var üzerimde. Halbuki ne kadarda ilgiye ve şefkate ihtiyacım vardı. Hiç sevenimiz yokmuş meğersem :snzdglsn:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pazar günlerini sevmiyorum... Yok yok nefret ediyorum... :ckskc::ckskc:
öncelikle günaydın Demir bey, sonrada merak etmeyin bizden bugün yeterli ilgiyi görürsünüz barışırız....
bakıyorum da tripsinojeniniz yine tavan yapmış
@CMNet Okuru
bize mi kızıyorsunuz? hala aynı şekil :snzdglsn::snzdglsn: ...
'' tripsinojeniniz'' bu ne demek ya korkutuyosun beni :krktm:
Size kızmak ne mümkün
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Yıldız Doğan
@Tuğba Yeşil
@Emine Erdem
@Huriye Tatlı
@CMNet Okuru
@Emine Erdem @Huriye Tatlı @Yıldız Doğan kızlar @Demir.D ne kadar önemli bir yerimiz var görüyorsunuz demi bizle konuşmayınca psikolojisi bozuluyor:kptmya::kptmya::kptmya:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.