Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Günaydın; Allah hepinize hayırlı işler ve bol helal kazanç nasip etsin :)

Biraz günaydınlaşmak iyidir. :huhuu:

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
çiğ köfte heryerde var amaaa mantı ve pastırma hiçbiryer yapamaz :):):):komik::komik::komik::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@CMNet Okuru
arkandan değil hep yüzüne diyouz :):):kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
herkesin annesi en güzelini yapar..... reklamlardaki gibi en birinci benim annem diyorum ve herkes içinde annesi öyledir....:):):)

@Burak Dumlu
ben gelemiyeceğim ama yazın annemle babamı vekaleten göndereceğim.....artık onlar yerler benim yerimede...;);)

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
@Demir.D sen bizimle uğraşmaya başlağınız günden itibaren çok çalışıyorsunuz farkındamısınız gelin bizden özür dileyin bizim affettiğimiz günü bekleyin yoksa beyninize yazık:koptum::koptum::komik::komik::komik::komik::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::p:p:p

Üyeler Görebilir
@Tuğba Yeşil

Harbi ya mucize gibi birşey ama sanırım haklısın çok çalışma meselesinde. Biliyorum özür dileyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorsun ama çok beklersin :D Sizden özür dilediğim gün asıl beynim sulanmış demektir :D:D:D:komik::komik::komik::huhuu::huhuu::huhuu::koptum::koptum::koptum::kptmya::kptmya::kptmya:

Bu arada ben çok bağışlayıcıyımdır düzgün bir şekilde özür dileyen kimseyi kırmam... Bilgilerinize...

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
ya @Demir.D olsun çok komik bir insan beni güldürmekten candy crush'a benzetmişiz :):)):)

@CMNet Okuru

bize yaptıklarından dolayı başına gelmeyen kalmadı hala özür dilememek için direniyor:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...