Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tehlikesiz atık lisansı için geçici faaliyet başvurusu yapmak istiyoruz. Acil durum müdahale planını nasıl temin edebiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 2 gündür bi tesisi için gfb başvurusu yapmaya çalışıyorum gerekli belgeleri yüklüyorum fakat ilerleyemiyorum ilerle butonu çıkmıyo dolayısıyla başvuru yapamıyorum daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
ambalaj atıkları toplama ayırma tesisi için gfb aldık ve aynı tesise tehlikesiz atıklar içinde başvuru yapicam fakat sistem hata veriyor, tekrar gfb başvurusunu kabul etmiyor. bilgisi olan varmı acaba?
tehlikesiz atıklar için gfb kapsamında başvuru yapamıorsnuz. onu bakanlık deıl il müdürlükleri lisansını verıyor il çevreyle görüşün ve mümkünse bana da sonucu açıklarsnz sewınırm.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.