Hastanelerde

Üyeler Görebilir
fizik tedavi hastanelerinde çalışacak çevre görevliler nasıl çevre izinleri alması gerekir....çok teşekkür ederim
 
Üyeler Görebilir
20 yatak üzeri hastaneleri kapsamaktadır, alınacak izin ve ya lisansı yoktur, sadece atıklarının kontrolleri yapılmalıdır. benim bildiğim bu kadar eksiğim veya yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. iyi çalışmalr.
 
Üyeler Görebilir
bende bir hastanenin danışmanlığını yapıyorum . Hastaneler için üretim yapan bir tesis olmaması ve yanmadan kaynaklanan bir emisyon olmaması nedeniyle izin ve lisanstan muaf diye biliyorum . Ama benimde kafama takılan muaf olduğuna dair il çevre den bir görüş alınması gerekiyor mu ?
 
Üyeler Görebilir
Merhaba, bn de özel bir hastaneni çevre danışmanliğını yapmaktayım. Şuan GFB başvuru sürecindeyim, evrak topluyorum, orman bölgede ilgili kişilerden aldığım bilgiye göre hali hazırda Çevre kanununca alınması gereken izin ve lisanslar hakkında yönemeliğin Ek2 listesinde çok açık ve net bir şekilde 20 yatak ve üzeri hastaneler yer aldığına göre, izne tabi olduğu ve çevre danışmanı bulundurmak zorunda olduğu söylendi. Bir de hastaneler ile ilgili mevzuatta bir takım boşluklar olduğunu, zaten bu yönetmeliklerin de yakın zamanda tekrar revize edileceğini, ki gerçekten yönetmelikte çok bariz bazı belirsizlikler var; ancak şu durumda açık ve net bir şekilde izne tabi oldukları da söylendi. Ayrıca hastaneler ile igili sisteme başvuru yaparken de bazı farklılıklar oluyormuş, hastaneler için ayrı sekmeler warmış ancak henüz evrakları tamamlamadığım için o ewreyi şimdilik bilmiyorum...Bilginize...
 
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar, tesis eklerde geçiyorsa izne kesinlikle tabi. Ancak burada İzne tabi kavramından anlaşılan kişiden kişiye değişiyor. İzne tabi demek izin ve lisans yönetmeliğine tabi demektir. Ha emiyonu yoksa ve direkt kanalizasyona deşarj ediyorsa muafiyet belgesi alır. Ancak aldığı muafiyet belgesi izne tabi sıfatını yok etmez. Yine izne tabidir, ancak muafiyeti vardır.
 
Üst