Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç puanla nereleri tercih ediyorsunuz? kpss 2013/2 tercihleri
@Gülin Çağlıyan
Sadece haftasonuna bırakmayın bence işte çok yoğun değilseniz 1-2 saat soru çözümü içinde zaman ayırın, haftasonu çalışınca sadece odaklanılmıyor kendi fikrim elbette
Arkadaşlar nacizane görüşüm ; KPSS için işten ayrılmayın.Bu iş tamamen kafada bitmektedir.Sistemli çalışmanız yeterli olacaktır.Sadece KPSS için çalışmak boş zamanınızın fazla olmasına sebep olacağından, rehavet ortamına sürükler.Kolay Gelsin
@duygud
Siz yine iyisiniz ben Matematikten "20" net yaparak 2 yıl kaybettim.Bazen en iyi bildiğiniz konu sizi başarısızlığa sevkedebiliyor.Bunun için kapsamlı ve detaylı çalışmak gerekiyor.
benim en büyük şansım türkçeyi iyi yapıyorum diye ondan başlamamak oldu.. en sona türkçeyi bırakmıştım ve iyiki de öyle yapmışım.. yoksa bütün moral giderdi ve aldığım puanda boşa gidip atanamazdım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.