Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç puanla nereleri tercih ediyorsunuz? kpss 2013/2 tercihleri
@asmin
ben özelde çalışıyordum.. maalesef son 2 ay bakabildim.. ama 2 ay çok sıkı çalıştım.. dersaneye gitmedim.. ben matematiğe ve türkçeye güveniyordum tarih coğrafya anayasam sıfırdı.. onun için sadece genel kültür kısmına baktım ve devamlı soru çözdüm.. dışarıdan haftasonu olan bütün sınavlara girdim .. benim tavsiyem deneme sınavlarını kaçırmayın.. ben kimseye günde şu kadar saat çalış falan diyemem isterseniz 1 saat bile yeterli olablir günde.. ama özellikle tarih ve anayasa için bir konuyu bitirmeden diğer konuya başlamayın ve devamlı tekrar edin özet kitaplardan..
@Gülay Kudret Birdal
92 ya da 93. tüm sanırım.. ama bir alımda bırakın 140 ı 30-40 ı bile alacaklarını düşünmediğimden benim içinde imkansızdı.. onun için diyorum size de umudunuzu kaybetmeyin eğer 50 kişi bir alım olursa son atamada sizin olur
@duygud
benim sıralamam 1330 gibi birşeydi 2012 kpss sonucna göre ben 1000 tane alım olur 2 yıl içerisinde bana sıra gelmez zaten de diye düşünüyordum, bakanlığımız ayrılmış vs. sebepler çok umutlandırmıştı beni
@Gülay Kudret Birdal
eğer son atamada da atanamazsanız sakın bırakmayın.. inanın kimler kimler yapıyor atanıyor.. size tek tavsiyem 85 üstü bi puanı zorlamanız.. çünkü 80-85 arası yığılma çok oluyor..
@Gülay Kudret Birdal
TKİ ye atandım ailemle olabilmek ve belki çok alım olmaz puanım boşa gider diye de beklemedim.. ama o atamada çevre ve şehircilik İç Anadolu ve Bikaç Ege tarafları da oluyordu bakmıştım puanlara.. arkadaşınız Bakanlığa yerleşmiştir zaten heralde
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.