Kapasite raporu

Üyeler Görebilir
plastik geri dönüşüm lisansı alacağız. bunun için firmanın kapasite raporuna ihtiyacım var. daha önceden alınmamış. nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Üyeler Görebilir
SMMi olan bir makina mühendisi ile irtibata gecebilirsiniz. Eğer bu zor olacaksa bulunduğunuz ildeki Makina mühendisleri odasını arayıp bu konuda yardım alabilirsiniz. Sizi yönlendireceklerdir. Anlaşma sağlarsanız TSO onayı alındıktan sonra raporu size bitmiş halde teslim ederler.

Üyeler Görebilir
@Habibe Gözde Karayel

1 ay oluyor alalı 1 hesaba 250 tl sanırım ticaret ve sanayi bakanlığının hesabıydı, 495 tl yi de ticaret odası veznesine kapasite raporunu teslim etmeden önce yatırmıştım.Ama ücretten emin olun belki mebla farklıdır arayın sorun.

Üyeler Görebilir
evet farklı tanzim harcı olarak 296tl kapasite raporu düzenleme harcı olarak geçiyor. bir de banka hesabına 270tl yatırılacak olarak belirtmişler.

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal

Siz öyle diyorsanız öyledir efenim :D 270 TL standart ama kalan kısım yapılacak iş, yol ücreti, eksper sayısı ... vs diye değişiyor diye biliyorum.

Üyeler Görebilir
@Habibe Gözde Karayel

banka hesabı 270 yatırmıştım ben de 250 geldi aklıma 296 tl çok iyi ben çok daha pahalıya aldım.

@CMNet Okuru

Gözde Hanım'ın bulunduğu ildeki kapasite raporu düzenleme harcı daha düşükmüş ben çok pahalıya almışım değişiyormuş meğerse

Üyeler Görebilir
ne kadar ekipman varsa yazdım
pres
ayırma bandı
yükleme konveyörü
kantar...
ne olur ne olmaz diye araçları da yazdım
vinç
araç kasası
yangın söndürme ekipmanı...