• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kilitli konular:)

Serkan Sara

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Haziran 2011
Yasakları ne kadar cok seviyorsunuz?Altı üstü diplomayla ilgili bir kac bilgi edinmek istedim.Herkes konuyu baska baska yönlere cekti.Sonrada konuyu kitledeniz.Biri haram yersin dedi,biri yıllarca ac kalsam yapmam dedi.Herkese cok tşkler sagolun varolun...
 
Yasakları sevseydik en baştan da kilitleyebilirdik fakat yapmadık. Konunun sonu olmadığı için ve gereksiz yere çok uzayacağı için kilitlenmiştir.
 
tartışmasını bildiğiniz sürece hiçbir konu yasaklanmaz beyefendi. burda kimse kimsenin düşmanı değil herkes birbirine yardımcı olmak istiyor. fakat siz yapılan yorumları kişisel olarak kendinize yapıldığını sanıyor ve alakasız saçma sapan yaşınıza mesleğinize yakışmayacak sözler sarfediyorsunuz. biraz ağır başlı olun lütfen. ayrıca kimsenin dini görüşleriylede alay etmeyin herkesin inancına saygı gösterin.
 
Şahsınıza yönelik yazmak istemezdim ama, bunu genelleştirerek yazma şansı bırakmayacak bir davranış şekliniz olduğundan maalesef direk size yönlelik yazmak zorundayım.
- Bir konu açmışsınız.
- Benim şahsi görüşüme göre; mesleğine sahip çıkmaya ve değerini yükseltmeye çalışan bu kadar çok çevre mühendisinin biraraya geldiği bir yerde hiç sorulmaması gereken bir soru sormuşsunuz. (Ki ben yorum bile yazamadım ilk gördüğümde, o derece şaşırdım.)
- Birçok arkadaşımız görüşünüze tamamen karşı olmalarına rağmen, saygı çerçevesinde görüşlerini dile getirmiş.
- Israrla kendi görüşünüzü savunan kişiler çıkmasını beklemiş ve konuyu tartışmaya dönüştürmüşsünüz.
- Bu sırada konu özünden ciddi şekilde sapmış, kusura bakmayın ama bunda sizin de katkınız olmuş.
- Konuya yazanlar (sadece siz değil tabi, tüm konuyu saptıranlar) yöneticiler tarafından uyarılmış ve böyle devam ederse kapatılacağı söylenmiş.
- Uyarlar ciddiye alınmayınca da konu kilitlenmiş.

Bunda ne var? Niye bunu şahsınıza yönelik bir yasaklama gibi algılıyorsunuz? Bence konuya objektif yaklaşamıyor, kızgınlıkla hareket ediyorsunuz.

Konu kilitlendiği için oradaki tartışmayı devam ettiremeyince, yeni bir başlık açıp buradan tartışmayı sürdürmeye çalışıyorsunuz. Üstelik tarzınız olayları/durumları tartışmak şeklinde değil, insanlara hakarete kadar vardırıyorsunuz.

Diğer konudaki fikirlerinize karşı olsam da saygı duymak zorundaydım ancak kusura bakmayın bu davranışınıza ne saygı ne de hoşgörüyle yaklaşamıyorum. İlk defa doğrudan birine hitaben yazı yazmama sebep oldunuz. Bundan ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum, umarım bir daha böyle bir şey yapmak zorunda kalmam.

Not: Sadece fikirlerimi dile getirmek istedim. Herhangi bir şekilde karşılıklı tartışmaya dönüştürmemek için, bu konuda başka hiçbir yorum/cevap yazmayacağımı peşinen belirtmek isterim.
 
Konuyu ben kilitledim ve kilitleme sebebimi de ayrıntılı olarak belirttim. Belirttiğim o paragraf içinde tek bir cümlede dahi sizin diplomanızı kiralamanızla ilgili bir şey geçtiğini hatırlamıyorum. Konu çok alâkasız yerlere taşındığı için ve birbirinizi kırmaya başladığınız için kilitledim konuyu. Burada yapıcı olmaya çalışıyoruz, yıkıcı değil. O yüzden konunuz zaten başında kilitlenmedi, belirttiğim sebep üzerine kilitlendi. Tartışmanın uzamasına da gerek yoktu. Ha, uzatacağım diyorsanız adresi de verdim zaten. Siyaset adı altında konu başlığımız var, oradan devam edebilirsiniz.
 
Üst