• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Kpss 2018

vallahi helal olsun kardeşim şimdiden hazırlıklarını tamamlamışsın resmen inş. güzel bir puan alır ve atanırsın. sana nacizane bir şey söyleyecem kardeşim sıralaman ilk 200 kişi arasında olursan ki branş sıralaması bu atanma ihtimalin yüksek tabi daha iyisini yapabilirsen ne ala ne kadar iyiyse sıralaman atanma ihtimalin artar söyliyim. tabi belli olmaz ilk 100 e girersin 2 sene alım olmaz yine de atanamayabilirsin haberin olsun kardeşim.
 
Merhaba arkadaşlar 2016 Mayıs kpss ye hazırlık için Ankara Kızılay'da ki Pegem Dershanesine gittim. İyi olan hocalarda vardır yetersiz kalanlar da. Soru bankaları, ders notları, denemeleri kalite açısından gayet iyiydi. Ama dersane çok kalabalık olduğu için soru çözüm saatlerinde sıra gelmeye biliyordu. Bir de hazırlıkta dersane biraz zaman kaybı oluyor. Temeli biraz iyi olan varsa youtube videoları ve konu anlatımlı bir setle açığı çok rahat kapatabilir. Bol soru çözümü, tekrar ve disiplinle dershanesiz de başarılabilir diyorum. Kadro versinler yeter ki :) Herkese başarılar
 
İlk 100'de olan birisi olarak bile pek şansınız olmuyor.. Kamuya baskı yapabilmemiz ve kamuda istihdam problemi olduğu yetersiz çevre mühendisi çalıştırıldığını karşı tarafa diretmemiz gerekiyor.. 90 ve üzeri alırsanız ilk 10'dasınız zaten.. hayırlısı olsun. Youtube diyenlere de altyapınızın iyi olmasına ramen sırf dinamik kalabilmek kopmamak için ucuz da olsa bir dershane olabilir diye düşünüyorum çünkü süreç çok uzun ve kopulabiliyor..
 
2016 kızılay ihtiyaç dersanesine gitmiştim hiç hazırlığım yoktu hazırlanmaya başladığımda tam 100 gün vardı hızlandırılmıs program idi benimki ben memnun kaldım dersaneden matematik türkçe coğrafya çok iyiydi tarih taban olmadığı için tekrar edilmesi gerekiyodu vatandaşlıktan hiç bişey anlayamadım.
 
amacım zaten bir taban oluşturmaktı 100 günde çalışarak 75 puan gibi bi puan yapmıştım oda yetmedi ama beklediğimden de iyi bi sonuçtu :)
benden tavsiye kendinizi çok iyi şartlamanız gerekiyo sürekli soru ve deneme çözmelisiniz ve hiç bir şekilde kafanızı başka birşeye ayırmamalısınız yani iş ilanları veya başka bir işte çalışmak.
 
Aslında çok haklısınız kafamızda kpssden başka hiç birşey olmadan tek işimiz kpss olarak çalışmak gerekiyor böyle bir lüksü olanlar biraz çalışayım diye başına hiç geçmesinler. Bende dershane düşünüyorum ama gidipte ben %100 verim aldım diyen hiç yok atanan sayısı az ve tabanda sadece matematik tükçe tarih sıfır zaten önerisi olan var mı mesela tarih için.
 
malesef ki ben kpss çalışıp puanımı alıp atanırım demek gibi bir şansımız yok kamu alımları belli sonuçta ama insan ümit ediyor ya bu sene güzel alım olursa diye o yüzden bir defa şansımızı denemekle bişey kaybetmeyiz ben you tube çalışıyorum sonra soru çözüyorum. inşallah olur niye olmasın
 
Haklısın bende her sene için ya bu sene kesin çok alım olur ihtiyaç var diyorum ama olmuyor yine öyle düşünüyorum bu sene alım olur açık var ve iklim, doğa, çevre adına birilerinin bşey yapması geriyor artık diyorum ama bakalım inşallah olur.
 
Üst