• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Kpss 2018

@Ceyda Arif
kamuda çalışan biri olarak düz memur olmanızı tavsiye etmiyorum. hem maaş düşük hem de angarya işlerle uğraşıyorsunuz. dışardan görünüşte güzel geliyor ama inanın sizi mutlu etmeyecek. bunu yapacağınıza özlede kendi mesleğinizle ilgili kariyer yapmanız daha faydalı olur. illada ben kamuya gireyim ne sekilde olursa olsun diyorsanız düz memur olarak teknik kurumları tercih etmeye çalışın ilerde ünvan değişikliği sınavı ile kendi mesleğinizi yapma şansınız olur.
 
@Özkan Baykanoğlu
Üstad kaynak ayırmamanı tavsiye ederim, olabildiğince çok ve her kaynaktan soru çözmek önemli bu süreçte, konu anlatımda çok fark etmiyor, zaten soru çözerken değişik soruları not aldığında kaynak eksiğini tamamlıyorsun.
 
@Özkan Baykanoğlu
Genel yetenekte yargı ve pegem. Genel kültürde yayından çok hocalar önemli bana göre. Tarih Cavit ardıç, Coğrafya Bayram meral, Vatandaşlık özgür özkınık ve
hemen hemen tüm yayınların Türkiye geneli deneme sınavları.
 
@Ceyda Arif

Arkadaşlar neden umudumuzu kesiyoruz neden hakkımızı savunmuyoruz. Kamuya çevre mühendisi alımı için neden sosyal medya veya diğer alanlardan baskı kurmuyor çaba göstermiyoruz. Kpss 2018 sınavından sonra aşağıda bi çalışma yaptım diğer mühendislik dallarına oranlar bizim alımlar çok gülünç rakamlarda. Bunun için neler yapılabilir fikirler sunup topluca kamuoyu baskısı yapabiliriz (sosyal medya platformu, milletvekillere ve bakanlara toplu maliller atma, cimer bimere toplu sorular yöneltme vb. ) biraz heyecan biraz hareket lazım ağlamayan çocuğa meme vermezler hep birlikte çaba göstermeliyiz. Heleki ülke gündeminde sıfır atık diye bi proje olduğu şu zamanlarda bu fırsat iyi değerlendirilmelidir.
 

Ekli dosyalar

  • 2018-2019 ÇEVRE MÜH. ALIMILARI.JPG
    2018-2019 ÇEVRE MÜH. ALIMILARI.JPG
    26.8 KB · Görüntüleme: 380
Geç kaldınız derken ne yapıldıda neye geç kaldık. Yada yapılanlardan ne elde edildi herkes ağlıyor alım yok diye ama hiç bişey yapan yok allah aşkına nisan 2016 dan aralık 2018 e kadar yaklaşık 32 ayda kamuya sadece 68 tane çevre mühendisi alınmış ayıptır günahtır bu kadar insana. Burda suç bizlerdede var ağlayıp sızlanmaktan başka bişey yapmıyoruz. Ya arkadaşlar msb mühendis alımı yaptı tüm mühendislik dalları whatsap grupları kurdu oralardan haberleşti biz bi araya bile gelemiyoruz. Odamız zaten allaha emanet yazık çok yazık.
 

Ekli dosyalar

  • 2016-2018 ALIMLAR.JPG
    2016-2018 ALIMLAR.JPG
    103.9 KB · Görüntüleme: 363
beyfendi bir google Allah rızası için kamuya çevre mühendisi lazım yazarmısınız lütfen önce araştırma yapın bizzat kendim de etkinlik için de bulundum gazateler,milletvekili, hatta zamanın meclisde bile açıklamalar yapıldı ama hiçbirşey yapan yok deme hakkınız yok kusura bakmayın ...
 
@Ferhat Elçi

Tamam bende onu diyorum bişeyler yapılmış ama orada kalmış yaptık ettik olmuyo deyip oturup bekleyelim mi
şuan sıfır atık olsun ücretli poşet olsun çevre ülke gündeminde
daha önce yapılanları hatta daha fazlasını yapmaya çalışsak sürekli gündemde tutamya çalışsak kötü bişey mi yapmış oluruz. Benim amacım burda kimseyi kötülemek yada o bunu yaptı şu bunu yapmadı demek değil amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek

kabul edelim bi makineciler yada inşaatcılar kadar olamıyoruz organize olamıyoruz. Sesimizi duyuramıyoruz. Yapılan güzel şeyler varsa devam ettirelim yeni fikirler varsa üzerine ekliyelim ama bu konuyu sürekli gündemde tutalım değilse hiç bişey olacağı yok bu senede çevre bakanlığına 10 tane çevre mühendisi alınır 100 tane inşaat mühendisi alınır. Sanki bakanlığın adı çevre değil inşaat.
 
Bugun 18.30 da twit atilacak #sifiratigacevremuhendisleri eger destek olmak isteyen olursa lutfen kendi meslegimizi on plana cikaran tweetler atalim !!!
 
Takipteyiz, etkinliğe katılıyor olacağız. ?? Forumda da duyuruldu ve biz ÇMNet olarak çözüm odaklı, yardımsever bir grubuz; lütfen akşam da tweeter etkinliğinde yanımızda olun. Güzel sonuçlar almak dileğiyle.
 
Üst