• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Memtek 2011

Murat Erdem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2008
Ekli dosyayı görüntüle 11602

Ulusal Membran Teknolojileri Araştırma Merkezi, 2-3 Kasım 2011 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 2. Ulusal Membran Teknolojileri ve Uygulamaları Sempozyumu’nu organize etmekten ve bu organizasyonu duyurmaktan büyük mutluluk duymaktadır.
Türkiye’de bu konuda düzenlenen tek konferans olma özelliğini taşıyan etkinliğin birincisi 2009 senesinde yaklaşık olarak 400 kişinin katılımı ile İ.T.Ü.’de Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde başarı ile gerçekleştirilmiştir. Bu sempozyum ile ülkemizde bu konuda yapılan araştırma ve uygulama sonuçları bilimsel seviyede tartışılmış, ülkemizdeki membran teknolojilerinin çevre mühendisliğindeki teorik ve uygulamaya dönük araştırmaları ile uygulamada elde edilen deneyimler ve karşılaşılan problemlerin çözümüne yönelik çalışmaların sonuçları sunulmuştur.

Membran Teknolojileri ve Uygulamaları Sempozyumu Düzenleme Kurulu, her geçen gün tükenen su kaynaklarının su geri kazanımı ve alternatif su kaynakları bulunması yönünde oluşturduğu baskı ve 2009 senesinde gerçekleştirilen başarılı organizasyonun verdiği motivasyon ile ülkemizde bu teknoloji alanında yapılan en son çalışmaların paylaşılması, tartışılması ve böylece bu bilim dalının ülkemizde daha da kökleşerek mevcut problemlere daha kalıcı çözümlerin üretilebilmesi amacıyla sizleri, 2-3 Kasım 2011 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "2. Ulusal Membran Teknolojileri ve Uygulamaları Sempozyumu 2011" e katılmak üzere davet etmektedir.

Sempozyuma üniversiteler ve araştırma enstitülerinden araştırmacıların, kamu kurumları, sanayi kuruluşları ve mühendislik-müşavirlik firmalarından yönetici ve teknik elemanların katılmaları beklenmektedir

Ekli dosyayı görüntüle 1716
 
Benim de Cuma günü haberim oldu aslına bakarsan.. Gerçi katılım davetiye usulu davetiyen yoksa da 200tl gibi bi rakam ödemen gerekiyo..
 
Üst