• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mobil imza

S.Gönenç Çalıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2010
Firma
Mavi Yıldız Arıtma Havuz İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar
imza atmaya çalıştığımda 2 gündür böyle bir sorunla karşılaşıyorum, bu sorunu yaşayan ve bilgisi olan var mı?problem.JPG
 
Denedim evet, bende ona da müsaade etmiyor, sistemden düşüyorum bu sefer de. ama yalnızca genel müdürün biz çevre görevlilerine verdiği vekaleti yüklerken bu oluyor.
 
arkadaşlar tukcel mobil imza için 2929 a yenile yazın gönderin biz sizi arıycaz diyorlar sonra kendiliğinden düzeliyor bizzat bu problemi yaşadım şuan düzeldi.
 
@S.Gönenç
Bende de sizdeki problem var. Tek fark bendekinin elektronik imza olması. Problemi çözebildiyseniz bizimle paylaşırsanız sevinirim.
 
@tuba-ak

Tuğba Hnm,
Bu sorun bende 2 gün falan sürdü ancak sonra kendiliğinden geçti. Sizde olan imzada bir problem olduğunu düşünmüyorum. Beklerseniz sorun kendiliğinden düzelebilir. Umarım işiniz acil değildir.
 
İşletim sistemiyle kesinlikle alakası yok. Bazen Turkcell,Avea ile bağlantı problemleri oluyor. Buda sistemi olumsuz etkiliyor. Fark edildiği anda müdahale ediliyor ve düzeltiliyor.
 
Üst