• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

sanayi siteleri

Mehmet Ünlüdere

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Mart 2010
EK-2 Çevreye Kirletici Etkisi Olan Faalyet ve Tesisler madde 10.13 de Karışık Endüstriler(OSB ve sektör belirlemesi yapılamayan diğer sanayiler) ibaresi yer almakta, Küçük Sanayi Siteleri bu kapsamda mı değerlendirilmektedir ? sanayi siteleri ile ilgili çalışma yapan var ise paylaşırsa sevinirim.
 
Mehmet Bey,
eğer tesisiniz ek-2'de bulunan
1.enerji
2.madencilik ve yapı malzemeleri endüstrisi
3.metal endüstrisi
4.kimya ve petrokimya endüstrisi
5.yüzey kaplama endüstrisi
6.ağaç ve kağıt endüstrisi
7.gıda endüstrisi,tarım ve hayvancılık
8.atık yönetimi
9.maddelerin depolanması,doldurma ve boşaltılması kategorilerinden birine ait değilse, 10.13 karışık endüstriler(OSB ve sektör belirlemesi yapılamayan diğer sanayiler) maddesine dahildir.
 
tesekkurler sevkiye hanım,

10.13 --- organize sanayi bölgeleri, diğer sanayi bölgeleri ve küçük sanayi siteleri yönetimlerini kapsiyor benim anladığm kadarıyla
 
Bana bu tanımlama biraz ucu açık geldi. Küçük sanayi sitesi dediğimiz bildiğimiz araba tamiratıyla ilgilenen sanayi siteleri mi ? Çünkü KOBİ tanımlamasında böyle geçiyor.
 
evet bencede ucu açık olmuş o yuzden bende bu konuyu açmak istedim, ki küçük sanayi sitesi olup bünyesinde çok fazla firma barındıran(özellkikle buyuk şehirlerdeki sanayi siteleri) sitelerde söz konusu ...
 
ÖTL Geri kazanım tesisi (piroliz yöntemi) OSB ye kurulabilir mi?Bide OSB de tehlikeli atık ara depolama tesisi yapılır mı ?
 
Üst