Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neler öğrenirsin, çed çalışmalarını öğrenirsin, yapılan her işin sizden izin alınması gerekir ve bu yüzden denetimlere çıkarsınız. ÇED raporu üzerine belki de mini mastır yapmış olursun
Çevre şehircilikte yapılan çed çalışmalarını inceliyorsun, sonra elinde çed raporu oraya yazılanlar yapılıyor mu kontrole gidiyorsun. Çevre ve Şehircilik için söylüyorum
Diğer stajımı nasıl yaptım biliyorsun o yüzden lab. ve arıtma tesisi merkezli bir yer olsa benim için daha iyi olur sanki :/
aynen bakalım hayırlısı...Malatya atıksu arıtma tesisi kafama çok yattı birde MESKİ çok güzel de oralarda staj yapmış birilerini bulmaya çalışıyorum öncelikle
çevre ve şehircilikte yapmanı tavsiye ederim.eğer ilgiliysen daha kapsamlı daha aktif olarak daha çok şey öğrenebilirsin. ben atıksu arıtmada da yaptım ama cok ıse yaramıyor. bir kaç gunden sonra sıkıcı oluyor. hep aynı seyler rutıne dönüyor ve orda çalışanlar genelde daha az bilgili olabiliyor. çevre müh olarak senin ilerde labta çalışma durumun çok düşük. yani sen üniversitendeki bir hocanın asistanı olarakta yıl içerisinde çalışabilirsin ve daha çok aktif olup daha çok şey öğrenebilirsin.
Ambalaj Atıklarının Toplandığı ara depolama tesislerinde de staj yapabilirsin. Burada belgelendirme süreçlerin öğrenirsin. Atık mbalaj veri sistemini de öğrenmiş olursun. Bunun için lisanslı bir tesiste staj yapman gerekecek. Eğer şimdiden önüne bir hedef bırakmışsan, o hedefe yönelik yol al. Ama eğer, hedef yok ise, Ambalaj atıklarının geri dönüşümü ve geri kazanımı revaşta görünüyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.