Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BakanlıkUlusal çevre bilgi sistemi 19 aralık 2025'te geliyor!
5 Aralık 2025 tarihinde Entegre Çevre Bilgi Sistemi'nde yayımlanan duyuruya göre; 19 Aralık 2025 tarihi itibariyle Ulusal Çevre Bilgi Sistemi yani UÇBS'ye geçiş yapıyoruz.
Hesap/Tesis Eksik Bilgi görünen işletmeleriniz için gönderdiğim videodaki gibi kısa yoldan eksikliği tamamlayabilirsiniz. bizimde bir çok tesisimiz için Eksik Bilgi görünüyordu, çoğu eposta doğrulamasından dolayıymış. İşlem normalde 10 sn ama sistem yavaş olduğundan video 4 dk ya yakın sürdü
Arkadaşlar merhaba
Uçbs motat atık çıkışı veya 50 kg altı çıkış yapılamıyorum 181 arayarak sorun belirttim güncelleme devam ediyor bizde bilmiyoruz diyorlar ne olcak böyle ?
Dahya önce UCBS'ye Edge üzerinden girebilmiştim, firmalarım da görünüyordu. Ama 2 gündür e-devlet şifremi girdikten sonra 'Kimlik bilgisi alınamadı.' hatası alıyorum. Bu hatayı alan var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.